Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
presentation-2901.jpg

sugurno u mineapolisu kukaju za cenu soje i pozivaju se na nasu berzu...

Mislim ma ce se i povrsine pod kukuruzom smanjivati,pa dnevno se razlika izmedju Budimpeste i nas povecava za 10 posto ,pa gde to ima osim kod nas

Da kupujete kukuruz bili ste cekali jos ili bi uzimali po ovoj ceni?

- - - - - - - - - -

Da kupujete kukuruz bili ste cekali jos ili bi uzimali po ovoj ceni?

Veruj mi da ne znam.:sta: Cena je ne realno niska.Nije realno ocekivati pad.Sa druge strane potraznja za novcem za setvu tek sledi,pa isti treba ocekivati.Ipak mislim da nema vise lufta za dalji pad,bar ne jos mnogo.To je ipak samo moje skromno misljenje i sve to pisem kao kupac kukuruza,a ne prodavac.Nekako mi dodje lakse,sto ga imam u skladistu i trenutno ga ne moram kupovati,inace bi bio u debelom procepu.

Nema ništa od daljeg pada cene kukuruza, ova sadašnja cena 15 dinara je dotakla dno, ja lično očekujem da će vrlo brzo cena da se vrati na 16,5 dinara, a za veću cenu ćemo morati da sačekamo drugi deo proleća i leto.

Rekao sam kako je bilio naravno da je javasluk i da je cena ocajna,sta ste vi seljaci mislili da se obogatite za godinu dana sto kazu ovi iz grada :haha::haha::haha:Peet Poljoprivreda je kao na Hepyy tv-u emisija luda kuca a ministar voditelj te emisije :haha:

Citas li ti postove ili onako na koji naletis???? Onaj koji je pisao o ceni 10 dinara,tri posta iznad moga,ime Grunt...da ti pomognem

Objasni mi samo čemu ljutnja.Jesi li pisao o ceni nafte kada je kukuruz bio jeftin.samo sam naveo da to nukoga ne interesuje što je i tačno.To ne važi samo za tebe nego i za mene i sve poštenepoljoprivrednike.

Danas na gei trgovina suvim kukuruzom sve je islo po 15+pdv.Danas vec nije bilo trgovina ispod te cene kao proteklih dana.Trgovina po nizim cenama je sa vlaznim kukuruzom.Broj kupaca se polako povecava.Mislim da ce stati sa padom.
Inace kad pogledate unazad, zadnja nedelja januara je uvek mrtvo sto se tice trgovina, a za to je po meni uzrok Zlatibor.Veliki trgovci su uglavnom zauzeti odmorom na savetovanju agronoma.

Objasni mi samo čemu ljutnja.Jesi li pisao o ceni nafte kada je kukuruz bio jeftin.samo sam naveo da to nukoga ne interesuje što je i tačno.To ne važi samo za tebe nego i za mene i sve poštenepoljoprivrednike.

Otkud ti znas da li koga interesuje ili ne,ako neko kaze da je kukuruz bio 10 din nije sigurno bio na ovolike ulaze,bio je i 30 para kad je bio avramov dinar...ljutnja je na tvoj post da to nikog ne interesuje,kako ne napisa Gruntu da nikog ne interesuje da je cena bila i 10 din,treba li s tim da se tesim

Otkud ti znas da li koga interesuje ili ne,ako neko kaze da je kukuruz bio 10 din nije sigurno bio na ovolike ulaze,bio je i 30 para kad je bio avramov dinar...ljutnja je na tvoj post da to nikog ne interesuje,kako ne napisa Gruntu da nikog ne interesuje da je cena bila i 10 din,treba li s tim da se tesim

Mislim da si ti moj post pogrešno shvatio.,pokušao sam u drugom postu da objasnim.
Obfasni ti meni ako misliš da nisam u pravu-koga u državi interesuje kolika su nam ulaganja u proizvodnji

Nikog ne zanima ako si na drzavu mislio a ne na forum,ni mene ne zanima ta cena koja je bila pre 4-5 godina...rekao sam necu citati nista jer se samo nerviram gledajuci nasu berzu a opet gledam a svakako necu prodavati pre leta samo sam sa zivcima tanak zbog budala...trebam zaboraviti sve do jula kad vec nisam u nekoj krizi oko pripreme za prolecnu setvu...sve lopov do lopova majku im njihovu

Nikog ne zanima ako si na drzavu mislio a ne na forum,ni mene ne zanima ta cena koja je bila pre 4-5 godina...rekao sam necu citati nista jer se samo nerviram gledajuci nasu berzu a opet gledam a svakako necu prodavati pre leta samo sam sa zivcima tanak zbog budala...trebam zaboraviti sve do jula kad vec nisam u nekoj krizi oko pripreme za prolecnu setvu...sve lopov do lopova majku im njihovu

Da,na državu sam mislio a ne na forum-svi smo mi u istim govnima.:ppozdrav:

Nazad
Vrh