ida uljma
Član

sugurno u mineapolisu kukaju za cenu soje i pozivaju se na nasu berzu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To si trebao odgovoriti onome gore a ne meni...koga zanima sto je nekad kukuruz bio 10 dinara...
Da kupujete kukuruz bili ste cekali jos ili bi uzimali po ovoj ceni?Iduca nedelja manje vise,al kad pare budu trebale za setvu,ode u .........![]()
Veruj mi da ne znam.Da kupujete kukuruz bili ste cekali jos ili bi uzimali po ovoj ceni?
- - - - - - - - - -
Da kupujete kukuruz bili ste cekali jos ili bi uzimali po ovoj ceni?
Kojem gore![]()
Citas li ti postove ili onako na koji naletis???? Onaj koji je pisao o ceni 10 dinara,tri posta iznad moga,ime Grunt...da ti pomognem
Objasni mi samo čemu ljutnja.Jesi li pisao o ceni nafte kada je kukuruz bio jeftin.samo sam naveo da to nukoga ne interesuje što je i tačno.To ne važi samo za tebe nego i za mene i sve poštenepoljoprivrednike.
Otkud ti znas da li koga interesuje ili ne,ako neko kaze da je kukuruz bio 10 din nije sigurno bio na ovolike ulaze,bio je i 30 para kad je bio avramov dinar...ljutnja je na tvoj post da to nikog ne interesuje,kako ne napisa Gruntu da nikog ne interesuje da je cena bila i 10 din,treba li s tim da se tesim
Nikog ne zanima ako si na drzavu mislio a ne na forum,ni mene ne zanima ta cena koja je bila pre 4-5 godina...rekao sam necu citati nista jer se samo nerviram gledajuci nasu berzu a opet gledam a svakako necu prodavati pre leta samo sam sa zivcima tanak zbog budala...trebam zaboraviti sve do jula kad vec nisam u nekoj krizi oko pripreme za prolecnu setvu...sve lopov do lopova majku im njihovu