Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Nema sandora da prokomentarise o prognozi cene kukuruza ?

Dzabe menjamo strukturu setve, docicemo do cinjenice da se nijedna kultura ne isplati gajiti u prosecnoj ili losoj godini, jedino ako bude rodna godina...al je tu problem sto se poljoprivreda svodi na faktor srece

Kukuruz u otkupu 15,5 din sa pdv-om a kurs evra srednji oko 113.5din, a sad kukuruz 14.5 din sa pdv-om a kurs evra sredniji 116, pa jos plus lager....jujuju sto kaze Druzila iz Crnog Gruje ``najebala sam`` e tako i MI!

OVO JE NE
Presentation%2028.1.jpg
NORMALNO

Dva scenarija su u opticaju, ili da nastavi da pada, to je uslucaj da vracene barze ne moraju da se nadoknade, ili da raste cena, ako umesto pokvarenog moraju da posalju novi, zdrav kukuruz. Videcemo vec za 7-8 dana.

Nasmejah se od muke...cena dizela je tad bila 72 din(septem 2009)...duplo nize...

Koga to druže zanima koliko je bilo i koliko si ti imao ulaganja.To nikoga ne zanima osim tebe a ministarstvo poljoprivrede se otrcalo od brige da li ćemo mi poslovati sa gubitkom ili ne jer znaju da će uvek biti onih koji će i dalje raditi.

Koga to druže zanima koliko je bilo i koliko si ti imao ulaganja.To nikoga ne zanima osim tebe a ministarstvo poljoprivrede se otrcalo od brige da li ćemo mi poslovati sa gubitkom ili ne jer znaju da će uvek biti onih koji će i dalje raditi.

To si trebao odgovoriti onome gore a ne meni...koga zanima sto je nekad kukuruz bio 10 dinara...

Nije moguce da ce mo opet ispastati zbog istih onih koji se lane sa zarazenim kukuruzom nisu ponasali u skladu sa pravilima, i sad opet taj kukuruz nam donosi nevolje!!!

Oborili su cenu , a evro je porastao , treba se tog kukuruza resavati sto pre, samo ova cena od 15 din je nepovoljna, kada bi mogla cena da dobaci 17-18 bilo bi odlicno , Dal ima neko informaciju koja bi mogla da nas ohrabri povodom cene ,
Proteinka sabac 14+pdv , ta je cena vec 3 meseca
u Rumi , po silosima 15 din, vec 3 meseca , cena stoji , a lager ide::spreman na sve::

Nazad
Vrh