Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoki opusteno , sta se i kome pravdas, to je tvoje neko vidjenje i misljenje a ko se u tome pronasao nije tvoj problem ..![]()
On moze da se jebava i nazdravlja, kad kupuje jeftin kukuruz a prasci na ceni, kad se zavrsi godina pitace posto ovaj forumCuj ovog bisera![]()
Tako se pise.Ako sam dobro shvatio predhodne postove,neko se zajebavao u izvozu i mešao kukuruz rod 2012 i 2013 i ponovo su nadjeni toxini.Dali je to tačno?
Eto sam si dao odgovor na svoje pitanjeTacno je da je mesan kukuruz,i da je oko 10 tak barzi vraceno,za 6 sam siguran da su vracene.Da li je izvoz stao zbog toga ko zna,ali nove barze stizu oko 15 februara.I sad se pitam gde su oni sto su tvrdili kad stegne zima i padne sneg bice cena jaka?I vrabcima na grani je jasno da nam cena zavisi od BARZI I IZVOZA.Koliko je to dobro sto zavisi od izvoza u zemlje gde je jaca kupovna moc,toliko i nije dobro jer smo osudjeni na ucenjivanje od strane TAJMUNA.
Ma to se tebi ucinilo,ti si mislio na fakturu ,pa si nesto pomesao