kockasalascenej
Član
Tenen cenej 15.20.din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je super kako kod nas otimaju,a prinosi i ove godine nisu sjajni mozda oko 3,5t po kj proseksa vlage 20% otišlo 7,3%
sa vlage 20% otišlo 7,3%
Meni nije jasno o ovom kukanju o otimacini! Sa 14.1 do 15.0% vlage oduzimaju 5.1% + 1% manipulativni troskovi i + 1.5% na lomu i primesama sto je ukupno 7.6%. Dali neko ko je brao u klipu misli da bolje prolazi? Ne bi rekao. Ali svako ima pravo na svoje misljenje!
slazem se sa tobom da nista manji troskovi nisi prilikom berbe u klipu. brao sam kukuruz ranije i iznajmljivao cardake i sl... zajebancije
samo sto se to gleda tako kao imas ga na sigurnom i ti raspolazez s njim,i cekas neku cenu a kad ovses na licu mesta vidis gubitke a cena je vec ta trenutna pa ti je strasno...racunao vise puta i sve u svemu odlucio sam se za skidanje u zrnu i tako radim unazad vec par godina.nemojte samo zaboraviti bilo je godina kad ga leptirica urnise ili se nenormalno kvari samo se setite rizik je sve sto radis... izvinjenje za![]()