I ove godine je cardak mama!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam zabrinut.Ono sto mozda neko ne primi,nudice se stocarima.Nama je veca verovatnoca da dobijemo kvaran,daleko bilo da i bude takvog.Fitosanitarna inspekcija Ministarstva poljoprivrede Srbije saopštila je da će sistematski kontrolisati količine aflatoksina B1 u kukuruzu ovogodišnjeg roda.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=12&nav_category=12&nav_id=741692
Šta mislite kako će se ovo odraziti na otkup novog roda? Lično mislim da je ovo inspekcija za obaranje cene ispod granice dostojanstva. Ko će sistematski kontrolisati rad inspekcije? Bojim se da ih tajkuni imaju u šaci. Strepnja mi je dublja od nade...
Smislice vec nesto.Aflatoksin je samo izgovor za nisku cenu kukuruza. Cenu pšenice je oborio rekordno visok prinos. Zanima me šta će da obori cenu soje.
Ha, Ha pa ovi su prevazišli i sami sebe
Ti na ovakav način na koji razmišljaš i pozivaš ljude da se ništa ne preduzme. Sumnjam da si zadovoljan trenutnom situacijom u poljoprivredi.I sta cemo mi preduzeti ?
Naravno NISTA !
Zato sto smo nesposobni, kukuavice, da ne kazem **greška. Ovo nam je samo ono sto smo zasluzili.