Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niko nije spreman da da garanciju da aflatoxin B1 ne prelazi 0,2 pbbm, a jedna firma koja ima kukuruz 2011 god nam je ponudila 145eur sa garancijom fob Pancevo
Cujem danas,Almex ce da placa 12 dinara nov kukuruz na bazi vlage!ja mislim da u moju kucu poljoprivrednik stize preko 30 god,i od kad ga citam i naravno one izvestaje o ceni zitarica u svetu i kod nas ,nikada nije bio americki kukuruz skuplji od naseg...Nas je uvek bio najkvalitetniji,sta se ovo desava ko koga jebe nemam pojma.
A najveci je problem taj sto uglavnom tom mesu po nasim standardima nije istekao rok trajanja, dakle tu se nista ne moze...ima jeftinog mesa sa zapada naravno sa isteklim rokom trajanja
Ta zackuljica je namerno ostavljena.Moracemo zakonodavstvo da prilagodimo zakonima EU,OSIM ako se drugacije ne naredi.Neki slucajevi kao sto je ovaj s mesom,ce ostati.Pride se deklarise da je po zakonu,a ono mnoooogo starA najveci je problem taj sto uglavnom tom mesu po nasim standardima nije istekao rok trajanja, dakle tu se nista ne moze...
Taj rod moze da racunas u Crepaji i jos desetak mesta u Vojvodini,ja mislim da ce prosek biti oko 4tone po jutru cak i to je extraala ce da se bere ove godine,steta sto sam prodao berac.....
ima da izadje ko ga sa njive da oko 50000 din po lancu racunajuci neki rod od oko 5 do 5,5t po kj sto izadje oko 430 evra AJAOOO..
Sad me bas interesuje kolko ce da se trazi za zemlju godisnje a koliko ce da se daje...
- - - - - - - - - -
ala ce da se bere ove godine,steta sto sam prodao berac.....
ima da izadje ko ga sa njive da oko 50000 din po lancu racunajuci neki rod od oko 5 do 5,5t po kj sto izadje oko 430 evra AJAOOO..
Sad me bas interesuje kolko ce da se trazi za zemlju godisnje a koliko ce da se daje...
Промениш закон, са чувеним образложењем прилагођавамо се стандардима ЕУ и сад је исти као ваш. Но, некако мислим да то не би прошло. Хвала пријатељима.A najveci je problem taj sto uglavnom tom mesu po nasim standardima nije istekao rok trajanja, dakle tu se nista ne moze...
Otkud Kukuruz vestacki suv rod 2013 u ponudi?!