Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otkuda oni opet da otkpljuju od privatnika?Carnex RJ Vitamix 21 din.
Otkuda oni opet da otkpljuju od privatnika?
bokikoki je postavio clanak u kome se kaze da ce u 2013/2014 biti povecane rezerve, a koliko ja znam sada je 2012/2013 .Nekoliko postova iznad vaseg imate tekst u kojem pise da su rezerve kukuruza rekordne u svetu i iznose oko 150 mil tona.
To sto na dzak moze da se dobije 23-24din nije merodavno jer te kolicine su smesne,
Otkuda oni opet da otkpljuju od privatnika?
По мало. Видео сам да си (нема потребе да персирамо, хвала) навео неки пост од горе као извор. Пошто пратим по мало учинило ми се то мало много. Иако је количински сток ту негде по оба извора, ставио сам чисто график да се види колико је то у процентима. Иначе светски сток свих житарица се процењује негде на око 68 дана, што је најниже у последњих 20-ак година.@marko22
Pretpostavljam da poznajete engleski. Samo sam preveo sto pise u teksu BokiKoki-a.
A kurs evra otisao sa 110,5 na 113,5 za 3 dana,a cena stoji...u stvari ona je u padu,samo se to iskazuje u dinarima pa izgleda da je ista,ali nije...ova berza nema veze sa vezom. pa tolike je bilo i juce samo kod nas je danas 0.04 din vise ........????????????
Бразил сваке године повећава сетввене површине, као и још неке јужно-америчке државе. Чак и држава нешто субвенционише ко уређује те неке лоше пошумљене пределе. Са друге стране велики је бизнис и пошумљавање код њих. При томе су и велике контроле за испоруке дрвета и уопште за сечу шума. А опет све они то раде зато што им се исплати и јер расте светска потрошња житарица.Necemo persirati u buduce. Ko hoce da realno razmislja u vezi cene zitarica, neka pogleda ovo.
Kod mojih Erski mora da ima kukuruza u cardacima, posto nisu jesenas dali a mnogo se jedu, cuvace ga do novog.23 din na dzakove u Crepaji,komsija okrunio sve sto je ostavio!Sad u ulici ja i jos jedan imamo kukuruz,ostalo sve prazno a tako je i u celom selu!Sve ukupno nema vise od 70-80 vagona u ambarima,mozda i 50-ak...
Nece Granexport ni kupovati kukuruz sve do novog rodadaj boze da krene navise... svuda neke nepogode.. samo me zabrinjuje sto granexport nije jedno zrno od pocetka godine ubacio u barzu i skoro nema nameru...mada ide kukuruz polako za makedoniju,albaniju...ali to je slabo.