Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je njegov izgovor za debelu zaradu na tudjoj muci, sto bi zutaci rekli kome se moze moze se. a ostali ma bre ko j... ostale bitno je da ja imam pune dzepove , e zbog toga nama i ide tako da vas pitam dali se neko seca objave SGS-a, verovatno ne tako ce biti i sa ovim zaboravnost u stvari kratko pamcenje je nas problem nama niko nije kriv mi smo sami sebi najveci neprijatelji, imamo ono cime se pametni koriste ali kod nas vazi ma neko ce to drugi e pa nece propasce te,bojkot je nase oruzje ali nama zine **greška za dinar dva jeftinije, gde je odgovornost prema sebi i svojoj porodici nema je , e zato nam je tako kako jeste pa bre koliko je slepaca koji su prevarili jadne proizvodjace mleka i taj isti prevarant jos uvek nalazi nove musterije zbog dinar dva ma bre ostavi ga bez kapi mleka nek propadne i kraj nema vise prevara, a ovi ostali neka se nauce na njegovom primeru.A isto tako je i u prometu kukuruza samo da se izvuce a on tone sve dublje i dublje i odnosi jos vise vase robe sa sobom i povlaci jos jadnika kojima je zinulo **greška za par dinara, secate se one emisije Trazili ste gledajte, samo je tu problem sto ovi posteni stradaju i onda se ovi novi uce na sistemima prevaranata i sta da ocekujem sta cu ostaviti mom detetu rad sa prevarantima, lopovima ,barabama,lazovima i ostalom bagrom?Где је био социјални мир кад је кукуруз продаван по 30 динара? И сада га многи купују по 25 и више. Сточари се жале на ниске цене меса, а у месарама месо скупо. При томе се уопште и не знају залихе кукуруза. Да овај може да нам буе маркет мејкер то је очигледно, али се ваљда питају и други трговци, јер је он и њихова конкуренција. Биће ова година за причу.
Pisem sto puta na kamion jbg sad sam omasioPlus pdv ili sa pdvom kuci ili na lageru sa troskovima lagera ili bez njih?![]()
Danas je sve moguce.......Mmmmmmm nimalo mi se nesvidja dalji razvoj dogadjaja.Dva dinara da padne ?
Pretpostavljam da je to u rinfuzu,da li je to pad ili rast cene?Dimic Bavaniste 20 dinara