Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Samo cepaj...do 35din necu da mislim,a posle cemo da vidimo da li prodajemo ili ne.
:osmeh:

Ovo su lepe vesti. Mislim da je krajnje vreme bilo da cena prestane da pada i pocne da raste.

Voleo bi da je informacija o ceni kukuruza od 22.20 din tacna ali mislim da je to greska na poljopartneru. Evo sad gledam berzu na kojoj sam pretplacen i ponude se krecu od 20.20 do 20.50 din.
Zato sam i napisao da li je realno?! Bilo bi zaista cudno da sada skace toliko,mada u narednom periodu ide gotovo izvesno na gore i realno je ocekivati dobru cenu!E sad da li ce biti za sve zadovoljavajuca,videcemo...U svakom slucaju bolji dani sto se tice cene su na vidiku!Ja i dalje ostajem za jun-jul-avgust!@Slobapatrola,ispod te cene necu ni da ga dam,taman da pokrijemo manjak roda :)

znate sta je vrlo zanimljivo niko ne kaze e kad bude bila ta cena po toj ga dajem.Ajde recite sa kojom biste cenom bili zadovoljni,kazite TO VEC JEDNOM!!!!!!!!!!

Kolika je cena bila jesenas 27.5 -28 din +pdv? Neznam ali mislim da se nece vratiti na tu cenu. Najbolje bi bilo za sve nas da nisam u pravu.

Realno ni ovih 20 din nije losa cena u odnosu na prethodne godine, ali nas muci to sto smo mogli po izuzeno dobroj ceni da prodamo jesenas ali smo alavi i to nismo uradili. Zadovoljio bi se sa 25 din+pdv, ali i ako ostane ova cena ne mozemo nista. Prodacemo i.......teraj dalje.

Presentation1%2012.3..jpg

Tapkamo u mestu i dalje..

Ne kazem,ljudi koji su sve odmah prodali su ocigledno iz ove trenutne pozicije najbolje prosli...Mene interesuje sta ce biti kada se silosi isprazne a znam da su velike kolicine izasle i da ljudi koji drze u silosima uglavnom do maja sve prodaju,ciste celije,fumigacija i spremaju se za psenicu,sta ce biti posle?!Kada ponude 22-23 dinara a narod ne kruni i ne predaje po toj ceni?!Fora je sto vise drzati najnizu cenu...Zadovoljan cu biti kada,i ako dobijem 28-29 dinara sto sam dobio i jesenas odmah sa njive,ali ne moze se uvek sve predvideti i znati! Racunam da sam okrunio kukuruz sa 15,6% vlage po ceni od 27,60 tel-kel to je preko 28 din JUS ako se tako gleda!

Nazad
Vrh