Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
u nekim ambarima je poplesnavio,siva plesanj i kad udaris klip o klip pretvori se u prasincinu i spadne ko da ga nije ni bilo

svake godine stavljam u cardak samo zdrav kukuruz,koji je truo ili plesnjiv taj ide na lozenje,... a cena je bas smesna,kome je rodilo 2t po jutru i da bude 30 opet je u minusu

to je posledica suse ili pregorelog klipa,jednostavno je loseg kvaliteta,takav ni stoka nece da jede na zalost

Ajde paori da se dogovorimo. Nedajemo ispod 30 i tačka. Kada odem u radnju nekažem ja za hleb, voće itd, koliko ću da im platim već mi oni kažu cenu. Jel tako?

Moze, ti drzi svoju cenu, ali nemoj da se ljutis, ako ga ne prodas. Jer i u radnji hleb je xx dinara, ali te niko ne tera da ga kupis.

Poslednja izmena:
Kod mene pionir i ostali kojima ne mogu da napišem imena ćirilicom,nemaju šta da traže.naša semena ne valjaju pa treba da pravimo prođu strancima-a u ostalom ko nam je kriv.

U Beceju republicka inspekcija zabranila promet kukuruza iz jednog skladista u kome je analizom utvrdjeno prisustvo zarazenog kukuruza.U skladistu se nalazi trenutno nalazi nekoliko hiljada tona kukuruza.Na sta ce sve ovo izaci-niko ne zna.

Nazad
Vrh