nesic
Član
Na poljopartneru kukuruz 22.20 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato sam i napisao da li je realno?! Bilo bi zaista cudno da sada skace toliko,mada u narednom periodu ide gotovo izvesno na gore i realno je ocekivati dobru cenu!E sad da li ce biti za sve zadovoljavajuca,videcemo...U svakom slucaju bolji dani sto se tice cene su na vidiku!Ja i dalje ostajem za jun-jul-avgust!@Slobapatrola,ispod te cene necu ni da ga dam,taman da pokrijemo manjak rodaVoleo bi da je informacija o ceni kukuruza od 22.20 din tacna ali mislim da je to greska na poljopartneru. Evo sad gledam berzu na kojoj sam pretplacen i ponude se krecu od 20.20 do 20.50 din.
Tvoje misljenje mi dosta znaci.ja mislim da ga date kad bude jedno 65 dinara
Kad objavljujete cenu, napisite po kojoj ceni je trgovano, a ne top cenu koja se trazi.
znate sta je vrlo zanimljivo niko ne kaze e kad bude bila ta cena po toj ga dajem.Ajde recite sa kojom biste cenom bili zadovoljni,kazite TO VEC JEDNOM!!!!!!!!!!
Pa da... otprilike tako ako ne i koji euro vise. Svako se trudi da zaradi sto vise bilo kojim poslom da se bavi. Evo da kazem da bih bio zadovoljan cenom od 27 do 30 dinnajbolje bi bilo kad bi moglo sa hektara kukuruza da se zaradi oko 3000 ili 4000 evra