To momci .Temu treba preimenovati u "trenutna cena kuk. u vašem okruženju .A ono predviđanje izbaciti ,jer tu se ljudi puno zanesu u predviđanjima i da dokažu kako su najpametniji ,pa počnu da smaraju sa ekonomijum ,trgovinom ,i ostalim glupostima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi me razumeo!,ja nisam rekako da mi imamo drugu berzu, nego da ne verujem u to sto pise,da nam to plasiraju kao i sve ostalo i da to toliko kosta,a u stvari je skroz sve drugacije.A Vi u Backoj palanci imate posebnu berzu samo za Vas izgleda
Pa marko cita ono sto je napisano..Mi obični poljoprivrednici ajd i nije greda ali da ne prognoziraju ovako nešto Marko22 i Slobapatrola prosto ne mogu da verujem.
Da .Isti sam odgovor ja dao jednom članu ,a on kaže da on predviđa da će njegova koza ojariti trojke i daće mu trebati 500 kg kuk. pa značili to da će kuk. poskupiti na tržištu.Nisam mu ništa odgovorio samo sam se u sebi nasmejao...Inače kod nas 30 e 96 ili 98 kg zavisi koliko ko pakuje džakove....Lepo pise i predvidjanje njenog kretanja.Znaci treba neko slovo,bez previse okolisanja.U svakom slucaju ovu situaciju niko nije predvideo.
a sto sad odma ima veze kad je u padu s nama,kad nije imala veze kad je svuda bila u skoku a?Nije drzava sveznalica ali radi za necju korist,sigurno ne nasu...Ma kakav stocni fond.Svetska cena je u padu.Drzava da je prognozirala ovo sigurno nebi ponudila onu cenu za robne rezerve.To je ljudi lutrija i ni drzava nije sveznalica i svemocna.