Silos placa 24 sa pdv sto bi neko tebi prodao za te pare jos ako treba da dzakira....50 t imam ponudu po 23 plus pdv placanje na racun ja mu nudim 23 sa pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Silos placa 24 sa pdv sto bi neko tebi prodao za te pare jos ako treba da dzakira....50 t imam ponudu po 23 plus pdv placanje na racun ja mu nudim 23 sa pdv
Ne postaje se milioner preko noći. Kreneš polako, navikneš mušterije, razradiš pos'o i onda teraš kera.Ko može velike količine da proda na kuću po 30 ili 35 ne mora ni da seje kukuruz, čista zarada...
U inđiji je 22 ili 23 na silosu, a kod kuće možeš golubovima da daš, da prodaš nemaš kome...
Koliko je bilo kukuruza kod vas ove godine??Ko može velike količine da proda na kuću po 30 ili 35 ne mora ni da seje kukuruz, čista zarada...
U inđiji je 22 ili 23 na silosu, a kod kuće možeš golubovima da daš, da prodaš nemaš kome...
Uzme ti neko 20 dzaka na obraz i ne plati na kraju, ode cela zarada ...
Smatram da treba razdvojiti ovu temu, prodaja na djak i veleprodaja .
Ništa posebno, ja sam imao oko 2.7t po kj prosek, neki kažu da su imali više, neki manje... Bilo je njiva sa 400kg,bilo i sa blizu 4t,nikakve logike..Koliko je bilo kukuruza kod vas ove godine??
Pa trgovina je uvek bolji posao nego proizvodnja....Kako ne razumes, kupis po 23 prodas po 30-35 ne moras da sejes, samo trgujes.
Bravo Darko . U potpunosti se slazem sa tvojim postom (kao da sam ja pisao).Pošto je kukuruz po Vojvodini po poljoprivrednim apotekama?
Kod mene je uvek neki dinar manje od apoteke, naravno na količinu moguća korekcija, takođe isto i za stare kupce.
Uglavnom kukuruz prodam kroz oglas na kupujem prodajem. Ove godine još nisam dao u oglase, a već sam skoro pa pola rasprodao.
Pogledajte na kupujem prodajem koje su cene kukuruza, niko od nas nije lupio ni 30 ni 35 din, jednostavno takva se cena formirala na tržištu i to je to.
Nije uvek razlika kao sada. Bilo je godina kad ne možeš da dobiješ više od 2-3 dinara u odnosu na silos. Dešavalo se i da na proleće prodaš po nižoj ceni nego da si ga dao u jesen.
I nije 30 dinara visoka cena, nego je 22-23 dinara niska cena.
Skoro sam našao svesku sa evidencijom prodaje kukuruza 2011. godine. Davao sam ga po 20 do 22 dinara, a vreću semenskog plaćao u proseku oko 3.000 din, npk 40 din, kan 30 din, naftu 120 din, itd.
Može i 50 tona, ne pitaj kako znam. A u svemu tome sam ja od sitnijih, šta misliš koliko tek neki naje*ali...Može da ti uzme i na silosu 20 tona i da ti nikad ne plati.