Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 189 52,8%
  • Ne

Glasovi: 169 47,2%

• Ukupno glasača
    358
Ko može velike količine da proda na kuću po 30 ili 35 ne mora ni da seje kukuruz, čista zarada...
U inđiji je 22 ili 23 na silosu, a kod kuće možeš golubovima da daš, da prodaš nemaš kome...
Ne postaje se milioner preko noći. Kreneš polako, navikneš mušterije, razradiš pos'o i onda teraš kera.
Kao i sa svim ostalim....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Uzme ti neko 20 dzaka na obraz i ne plati na kraju, ode cela zarada ...
Smatram da treba razdvojiti ovu temu, prodaja na djak i veleprodaja .

Pošto je kukuruz po Vojvodini po poljoprivrednim apotekama?

Kod mene je uvek neki dinar manje od apoteke, naravno na količinu moguća korekcija, takođe isto i za stare kupce.

Uglavnom kukuruz prodam kroz oglas na kupujem prodajem. Ove godine još nisam dao u oglase, a već sam skoro pa pola rasprodao.
Pogledajte na kupujem prodajem koje su cene kukuruza, niko od nas nije lupio ni 30 ni 35 din, jednostavno takva se cena formirala na tržištu i to je to.

Nije uvek razlika kao sada. Bilo je godina kad ne možeš da dobiješ više od 2-3 dinara u odnosu na silos. Dešavalo se i da na proleće prodaš po nižoj ceni nego da si ga dao u jesen.

I nije 30 dinara visoka cena, nego je 22-23 dinara niska cena.
Skoro sam našao svesku sa evidencijom prodaje kukuruza 2011. godine. Davao sam ga po 20 do 22 dinara, a vreću semenskog plaćao u proseku oko 3.000 din, npk 40 din, kan 30 din, naftu 120 din, itd.

Kod mog komsije 4-5 puta nedeljno dodje kada kukuruza,radnici to izdzakiraju i to se odmah proda. Dolaze kamionima,sleperima i malim vozilima i samo vuku. Cuo sam da prodaje po 35 din.

Pošto je kukuruz po Vojvodini po poljoprivrednim apotekama?

Kod mene je uvek neki dinar manje od apoteke, naravno na količinu moguća korekcija, takođe isto i za stare kupce.

Uglavnom kukuruz prodam kroz oglas na kupujem prodajem. Ove godine još nisam dao u oglase, a već sam skoro pa pola rasprodao.
Pogledajte na kupujem prodajem koje su cene kukuruza, niko od nas nije lupio ni 30 ni 35 din, jednostavno takva se cena formirala na tržištu i to je to.

Nije uvek razlika kao sada. Bilo je godina kad ne možeš da dobiješ više od 2-3 dinara u odnosu na silos. Dešavalo se i da na proleće prodaš po nižoj ceni nego da si ga dao u jesen.

I nije 30 dinara visoka cena, nego je 22-23 dinara niska cena.
Skoro sam našao svesku sa evidencijom prodaje kukuruza 2011. godine. Davao sam ga po 20 do 22 dinara, a vreću semenskog plaćao u proseku oko 3.000 din, npk 40 din, kan 30 din, naftu 120 din, itd.
Bravo Darko . U potpunosti se slazem sa tvojim postom (kao da sam ja pisao).

Nazad
Vrh