Paracinac83
Član
Agrodjole, u petak se vrti reklama na radiju, 29 din do 16%.Zeljko ko placa tolikoo??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agrodjole, u petak se vrti reklama na radiju, 29 din do 16%.Zeljko ko placa tolikoo??
To cekaj prolece pa ces videti jel skupo il nije kad urea ostane na 120din a videcemo posto ce biti hemija i semePa jel nisu visoke ?
Agro djole.Zeljko ko placa tolikoo??
A kod Zice (Pro agrar) je l' znas koliko on placa??Agro djole.
Neznam, nema cena, bio sam pre par dana kod njega za psenicu, inace njemu dajem kukuruz ,skocila je cena, kazu nece biti isopod 26 ali bice vise sigurno.Usput sam pitao i kod djoleta, tamo je 29do 16% vlage.A kod Zice (Pro agrar) je l' znas koliko on placa??
Sutra je Zica kod mene tovarimo psenicuNeznam, nema cena, bio sam pre par dana kod njega za psenicu, inace njemu dajem kukuruz ,skocila je cena, kazu nece biti isopod 26 ali bice vise sigurno.Usput sam pitao i kod djoleta, tamo je 29do 16% vlage.
Шта си ти сад напис'о? Нисам разумео, свега ми.27 dinara do17% vlage uz odbijanje do 14.5.
Tako je momo. Svedu ti na 14.5 i plate 27 dinara.Preko 17 vjerovatno naplacuju susenje ili ne primaju uopste
Sta nije jasno?Шта си ти сад напис'о? Нисам разумео, свега ми.![]()