savopunck
Banned
Ko je lopov?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko te je zvao?Мене јуче звали кажу кренула цена доле, ја сам моје све дао по 28,50 дин. Мислио сам да чекам, а онда реко боље пуштај него да се кајем после што сам био алав.
Из задруге са којом радим мене су понудили 28,50 и онда су јуче спустили на 28 мада су на још једно место са 28,50 спустили на 28Ko te je zvao?
Zeljko ko placa tolikoo??Kod nas skocila sa 24na 29.
Evo sad sam dobio inf Golic 3km po toni mjesecno , u Draksenicu prema Dubici 1e po toni mjesecno ako ti nije dalekoZvacu sutra Rapica i Golica pa cu vidti sta kazu, ona tabela od Golica sto si postavljao ovde nije losa, isto me dodje kad privatno platim susenje
Ulazna vlaga je oko 17-18% sada
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
da je rodilo prosecno ne bi bile visoke...ovako posto je rod od 20do40m/kj na sva ova i buduca neverovatna poskupljenja uopste nije visoka cak naprotivPa jel nisu visoke ?
Nisam se dobro "odrazio" kad sam rekao oboriti, mislio sam da ce decembarski ugovori pretecice ove visoke cene. Sad sigurno sledi stagnacija kada odu barze.Mislis na uvoz ?
Imas delova zemlje gde je rod solidan i na ove cene to je sasvim lep profit, zar ne? Nama koji nismo imali srece sa padavinama (neki vec drugu godinu za redom) sta vredi, moze biti cena koja hoce!Dragane nisam bas najbolje shvatio ovo "mozda obore ove visoke cene kukuruza." ? Visoke?