Пад за један динар....Данас сам овро 1,5кј ДКЦ 5068 ,што ми је остало отишло је тел кел влага била 16,5динInace sta se desava sa cenom kukuruza? Ja hteo danas deo da prodam i nema cene!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пад за један динар....Данас сам овро 1,5кј ДКЦ 5068 ,што ми је остало отишло је тел кел влага била 16,5динInace sta se desava sa cenom kukuruza? Ja hteo danas deo da prodam i nema cene!?
Grunt i ja sam proizvodjac kao i ti. Ta vlaga moze da se skladisti ali je moze bez susenja na brod da se natovari. Bila je tablica vremena skladistenja u zavisnosti od ulazne temp i vlage.Не свиђа ми се реторика вас двојице...Ја сам само Сељак који живи од тих 70-80 јутара....Хоћу да кажем да са 16 Влаге може и у подрум!!!
Al si se promenio, pogledaj svoje komentare pre pet sest godina.Grunt i ja sam proizvodjac kao i ti. Ta vlaga moze da se skladisti ali je moze bez susenja na brod da se natovari. Bila je tablica vremena skladistenja u zavisnosti od ulazne temp i vlage.
Čovek napreduje i uči za pola godine, (ako hoće/želi) a kamoli 5 ili 6 godinaAl si se promenio, pogledaj svoje komentare pre pet sest godina.