Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Bez sekiracije, samo opusteno, cena ide gore. Ni Bog nije svet napravio za 1 dan, tako da sacekajmo jos 7 dana, i ko zna jos po koliko puta 7!!!:osmeh: Pa cemo docekati!!! Ko je prodao prodao,:udri: ko nije nista drugo mu nije preostalo vec samo da saceka!!!:cool:

prodao 2 vagona po 18.5 silos sole komerc dobrinci .
i 5 tona silos sremska polja radinci po 17.5 .

zgadio mi se i kukuruz i berza i sve ostalo ...ziveli ..:ppozdrav:

Presentation%2012.5.jpg

Pa ovo i vrapci znaju kad cena u svetu pada kod nas ide strmoglavce dole a kad cena u svetu raste našima se pokvari tastatura :haha: ili naši imaju samo crvenu strelicu :haha:

Koji pad u Budimpesti i Parizu...citave 2 i 4 PARE...strasno a nasi momentalno 10 para kojih cemo nadoknadjivati cele nedelje...Kako ne skace 5x u odnosu na njih kad se plavi strelica...

Nasi nas vacare, a mi ovce za sisanje, cutimo I trpimo tu eksploataciju. Ne znam ko je gori oni koji nemajnu granice alavosti ili mi koji nemamo udruzenje da stitimo nase interese od monopola.

Koji pad u Budimpesti i Parizu...citave 2 i 4 PARE...strasno a nasi momentalno 10 para kojih cemo nadoknadjivati cele nedelje...Kako ne skace 5x u odnosu na njih kad se plavi strelica...

Nemojte se toliko sekirati, ja se bas brinem za Vas :ppozdrav:. U ovoj temi toliko ste nervozni, da je to neverovatno. Nije sve jedno to nikome, ali treba resiti da se covek ne jedi vise... Inace stvarno su kranje bezobrazni, nema reci za to. Ali samo lagano, ne sme se toliko nervirati ::vino::

Znas kako druskane,ovo je stres terapija izvices se ovde pa postedis zenu i decu...ja kad sednem i pogledam tabelu obavezno socno pocastim sve foteljase i berzanske muljatore kao i pojedine tajkune i otkupljivace...nekako mi lakse bude...tepacu im kad bude korektna cena,ma sve cu im slike ljubiti

Nazad
Vrh