Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Nisam,lager mi je u Novom Selu. Za crepaju spremam sav koji mi je kuci,jer neki trgovci iz N.Sela vise nece dobiti moj kukuruz..

Presentation%208.5.jpg

::lose::

E pametno Sam uradio sto Sam prodao kukuruz,sve mi mirise na manju cenu,jer ga nema pa nema ni kolicina za izvoz,a kod nas slaba potrosnja.Niko vise ne cuva stoku kao pre.Al opet videcemo na kraju.jedno je sigurno ko ga drzi na lager ne valja.

E pametno Sam uradio sto Sam prodao kukuruz,sve mi mirise na manju cenu,jer ga nema pa nema ni kolicina za izvoz,a kod nas slaba potrosnja.Niko vise ne cuva stoku kao pre.Al opet videcemo na kraju.jedno je sigurno ko ga drzi na lager ne valja.

xaxaxaaxaa kakav je Sloba,cim proda cena ce dole xaxaxaxaa...ali u ovom postu nema ni L od logike...kazes cena ce dole jer nema kukuruza pa ne mogu da izvoze...valjda si mislio obratno..to samo moze da pogura cenu na gore...ovo je najgori period za prodaju uvek bio...utakmica ce tek da pocne iako se maksimalno pokusava zaustaviti veca cena koju vec neki otkupljivaci i placaju

xaxaxaaxaa kakav je Sloba,cim proda cena ce dole xaxaxaxaa...ali u ovom postu nema ni L od logike...kazes cena ce dole jer nema kukuruza pa ne mogu da izvoze...valjda si mislio obratno..to samo moze da pogura cenu na gore...ovo je najgori period za prodaju uvek bio...utakmica ce tek da pocne iako se maksimalno pokusava zaustaviti veca cena koju vec neki otkupljivaci i placaju

Bolje vrabac u ruci nego golub nagrani

Valda cemo mi sto smo pustili prosle sezone tog goluba iz ruke ove sezone da ga na vreme scepamo da se opet ne zeznemo

Svud se plavi a kod nas cuti

2quq6ab.jpg

Kako je krenulo ode Budimpesta na 3 dinara od nas...jos malo i Cikago nas stigao...bruka i sramota...

Nazad
Vrh