Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Ja sam upravo dosao iz Gebija,obracunao po 17,5 din sa Pdv nisam hteo vise da cekam posto evro ide polako gore i u Budimpestanskoj berzi pocela cena polako da pada barem juce i svugde u svetu.Sad su mi pare potrebne pa sam se tako odlucio cena ce sigurno ici gore ali ja nemogu cekati.

I kod nas bi neki hteli da obracunaju i naplate ali otkupljivaci zatezu sa placanjem...Slobo koliko racunaju kod nas sa lagera,sigurno si u toku posto isti imas ili si mozda vec naplatio?!

nisam naplatio a nisam ni zvao da pitam posto ide.ne znam sta se desava na berzi,jesi ti cuo koliko placaju sa lagera?
Ne,da sam cuo ne bih ni pitao...Ne verujem da je sa lagera vise od 17,mozda ali tesko...Tel-kel je 16 od prosle nedelje i cena stagnira.Samo da ne bude da izvezu oni lepo sav njihov kukuruz po ovoj ceni a kad treba da kupuju od naroda bude niza cena!

- - - - - - - - - -

Crno nam se pise braco,gledajte ovo http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/...ameti-Dizel-skuplji-za-5-autogas-za-3--dinara Inputi rastu ili stagniraju a formirani su kada su cene proizvoda bile na maksimumu!Jos hoce i porez,bice guzve narednih meseci na asfaltima lepe nam nase sirote majke Srbije!

Imao sam neki los osecaj tokom dana i nema da fali...
Presentation%2012.12.jpg

Nazad
Vrh