Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
A barze usidrene,ko ce ih silne napuniti?Mozda izvoze psenicu,cujem da su je izvezli duplo vise nego kukuruza...

Ja pišem ono što je trenutna realnost a Slobapatrola ono što mu tad padne na pamet ili kako je raspoložen.Danas je u ponudi bila veća količina kukuruza nego dosad i nadmašila je trenutnu dnevnu tražnju.To je ono što se desilo danas i tržište je tako reagovalo.Šta će biti sutra ja ne znam ,a li on sigurno zna kao onda kad je SVE prodavao po 12,5-13rsd:haha:

bice zanimljiv razvoj situacije,kod nas je psihologija takva da kad pocne da pada cena onda svi navaljuju da prodaju i onda ona krece jos vise dole...

Obično kad stignu sveže barže cena zgodno padne pa kako se pune tako polako ide i cena gore.

Moguće je da dosta njih ima besplatan lager do nove godine a posle bi plaćali, pa sad hoće da se reše kukuruza pre nego što budu plaćali lagerovanje.

covece juce nazovem jednu lokalnu zadrugu,pitam za cenu i kazu da je 16,70 reko ok sad ih nazovem da naplatim nesto robe,i kazu da danas NE kupuju kukuruz !!! cujemo se sledece nedelje(kazu meni). jer 15 og u mesecu fakturisu lager :zli: pa kakva politika majku mu . . .e pa sad sledece nedelje necu prodavati sacekam jos mesec dana pa pre 15 og probam ponovo...

Nazad
Vrh