Sve je to isplanirano,samo nam zamazuju oci...leka je napisao(la):raste cena kukuruza ali i eura![]()
i de si tu si
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to isplanirano,samo nam zamazuju oci...leka je napisao(la):raste cena kukuruza ali i eura![]()
i de si tu si
![]()
da li i ove firme imaju sajt(i koji je sajt) kao granexport na kome se može pratiti trenutna cena žitarica?IMT-550 je napisao(la):Bas tako Juzni Banat ima:GranExport(Luka Dunav) inace izvoznik ili poslednja stanica gde kukuruz boravi pre nego sto napusti Serbiju.......Duki je napisao(la):Ma bice cena ok, ide ka tome. A i mi u juznom Banatu imamo srecu, tu su najveci kupci, pa je kod nas uvek dobra cena, tamo gore, Subotica, Kikinda, oni uvek imaju nize cene. A i iz uze Srbije kada dolaze kupci, oni dodju tuda preko Kovinskog mosta, pa okolina Panceva dobro prodje.
Almex-Skrobara-Sitra(kovacica)
Ciric i Sin(Sakule)
Fabrika Stocne Hrane -FSH Jabuka
Ja mislim da sam nabrojao par najvecih otkupljivaca i izvoznika u mojoj okolini a u JuznomBanatu![]()
Ma znam za granexport, nego pitam dali imaju i ostale firme svoje sajtove?Lala iz Banata je napisao(la):
Lala iz Banata je napisao(la):
Lalo k'o da radis na 988 za poljoprivredu , sve na vreme i tacno , nego ljudi (koji su malo dalje od nas) neznaju za ove nadimke:Sosic,Caka,cika Mica daj im onda i tu tacne informacije......Lala iz Banata je napisao(la):Šošić ima - www.almex.rs, Ćaka.
Da, a 2007. je bio 2200 eura/vagon.DusanA je napisao(la):Evro se stabilizovao na 103 din, kukuruz na 13.65, znaci vagon 1320e![]()