IMT-550
Član
E ovog puta sigurno zaorava jer ima pravi preduslov za to a to je 1221 masina koja nepita jel dosta , nego kao iz one reklame za smoki MoZe JoSsssssss.......Lala iz Banata je napisao(la):Sve to Vogel zaore.IMT-550 je napisao(la):Bogami Lalo izgleda da ces proci i te kako skupo sa zitom jer nece moci samo sibica da radi vidis koje kise padaju zito ce da bude vlazno i u vreme zetve tako da ti negine i benzin od 119 din/litLala iz Banata je napisao(la):Ja sam za zito sibice vec spremio...IMT-550 je napisao(la):Moguce a i nesto mi ova cena ne izgleda bas stabilna , ocas posla moze dansnidza je napisao(la):Pa to zato sto pada kisa pa ljudi ne ogu da krune, videcemo kad otoplista ce biti
kolika ce biti onda cena psenice ili se vade na to da je kukuruz izvozni brend Srbije i da samo na njemu drzava(ili ko vec)ostvaruje suficit ohohooo a na psenici kesa,daj boze da nepadne cena kukuruza a i da psenica ima neku koliko-toliko normalnu cenu uzimajuci u obzir sve faktore koji uticu kod nas na cene proizvoda.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()