Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
25 e = 100 kgInteresuje me molim vas,forumasi koji tvrde da ce cena da skace sa kojom cenom bi bili zadovoljni ?
25 e = 100 kg
25 evra x 110 din =27.5 din
Pa sto izmisljate toplu vodu.Ako je ta cena koja je prihvatljiva,sto niste prodali u vreme zetve tad je ta cena bila mozda jako malo manja.Sto se ne postedite stresa i gledanja u razne berze.Jedan pametan covek mi je davno rekao "Odredi cenu sa kojom si zadovoljan i sa kojom ce tvoja proizvodnja biti isplativa,kada postignes tu cenu prodavaj proizvod i vise ne razmisljaj o tome kako ce biti cena veca,ti si svoje postigao i kraj"
Nije prodata na jesen jer niko nije ocekivao "zabranu izvoza" zbog afere aflatoksin od strane nasih genijalaca kako bi smanjili svoje minuse na unapred dogovorenim kolicinama za izvoz,trebala je cena da bude veca ali....posto je jako slabo rodilo,normalno je da smo ocekivali bolju cenu od one pocetne...a i bice jer ovo je mizerno sto nude...eto zasto
Moj odgovor je bio upucen coveku koji je napisao sa kojom cenom bi bio zadovoljan.Ta cena je u nivou cene koja je bila na jesen.E sad za ljude koji su ocekivali da ce kukuruz biti 35,40 ili 50 dinara moj post se ne odnosi.Ali tu se postavlja pitanje koliko su realni