crni gruja
Član
da li puzeve , gustere , buve ,skakavce ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo nisam mislio da bilo koga ljutim niti da ulazim u svadje. Prostom racunicom sam dosao da je pdv(to jest ono sto drzava naplati kad proizvod udje u promet) ok 3-4 hiljade dinara a koliko znam, mozda i gresim nepovratna subvencija je oko 15000 dinara + gorivo! Ko to placa? Svaka jaka privreda treba da subvencionise poljoprivredu ali mi nemamo privredu a kamoli jaku!Pa on je covek napisao drzava, a verujem da je mislio na BDP. Mislim drzava, to smo svi mi, drustvo. No, sam nek objasni sta je mislio.
Konkretno sama drzava tj birokratija, dobije taj pdv, i to mu dodje svakako vise od tih 10%. Porez na profit, tesko. Posto mi placamo slabo, kao i ovi nasi zemljaci sa kajmanskih i ostalih kipraskih ostrva.![]()
Naravno da niko ne treba da se ljuti.Zašto bi se neko naljuti,ako treba da se ljutimo na različite stavove ne treba onda da posećujemo forum![]()
Ljudi jesu kome legle pare od robnih rezervi za kukuruz?
Ili su i tu blokirani računi!!!???
isplatu vrsi republicka direkcija za robne rezerve a ne ministarstvo poljoprivrede,u roku od 8 dana od potpisivanja ugovora ili placa zateznu kamatu usled zakasnjenjaMeni nisu ni danas, 850-i sam na listi. Kolega 500 dobio odavno! Majke im ga mozda blokiran racun?? ��