dragan.kovacev
Član
slovan komerc danas placa 26,80...
svaki dan raste, da sacekamo jos neki dan, barze su tek uplovile. znaci ponedeljak-utorak 28-29din...
sutra u slovan komercu 28din.
bolje da sacekam utorak mozda bude 29

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slovan komerc danas placa 26,80...
svaki dan raste, da sacekamo jos neki dan, barze su tek uplovile. znaci ponedeljak-utorak 28-29din...
Dragane kad placaju i jer su sigurni za placanje?sutra u slovan komercu 28din.
bolje da sacekam utorak mozda bude 29![]()
Zašto sam ne uradiš fakturu,to je 1 minut vremena,nego se vozaš padava.aco 100% sigurni, valjda do 2-3 dana, neznam jer sam u pdv-u, knjigovodja mi u alibunaru a obracun pravim u padini, to su 2 razlicita pravca, pa kad mi usput odem do knjigovodje da mi napise fakturu, opet kad mi usput odem do firme da mi fakturise, kad mi se ne zuri i po 10-15 dana mi leze pare kod njih, a kad mi hica onda mi puste pare pre nego odnesem kukuruz...
recimo proletos sam imao dug kod njih 800k i cekali me mesec dana dok nije legao kredit, a dok me cekali za pare ja im prodavao kukuruz jer mi trebali novci
pa ti sad sam zakljuci koliko su mi dobri...
http://client.bse.hu/topmenu/trading_data/commodities_market/grainfutures?showfull=true71000 hu za tonu ispruka u devetom mesecuDa li neko ko prati budimpestansku berzu moze da nam kaze kako se krece cena za terminsku prodaju za oktobar, novembar ?
Pratim ja, al pojma nemam madjarski.Da li neko ko prati budimpestansku berzu moze da nam kaze kako se krece cena za terminsku prodaju za oktobar, novembar ?
Slobo na sta tacno mislis?na jesen nas ceka gorka pilula po pitanju cene ovogodisnjeg roda...