Imaš pravo još sedam dana.ja danas imao ponudu za 27.30 ali ipak sacekacu jos malo![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš pravo još sedam dana.ja danas imao ponudu za 27.30 ali ipak sacekacu jos malo![]()
Simo krastavac poceo da uvozi ?? Ooooo drzavo.Možda sad padne cena poceo ,,uvoz" kukuruza iz Austrije tj. okoline Beča Simo iz Ilinaca uvezao ceo jedan klip kukuruza( ja sam svedok tog uvoza )![]()
Jeste,s tim sto smo dzakove dobili nazad. (23din komad) malo li je na ovu oskudaciju.svaka cast, jel to u dzakove?
HaosMožda sad padne cena poceo ,,uvoz" kukuruza iz Austrije tj. okoline Beča Simo iz Ilinaca uvezao ceo jedan klip kukuruza( ja sam svedok tog uvoza )![]()
Krunim od nedelje...znaci utorak-sredaHaos
---------- Poruka napisana u 23:43 ---------- Prethodna poruka je at 23:42 ----------
Kod nas 26 din sa pdv-om
---------- Poruka napisana u 23:44 ---------- Prethodna poruka je at 23:43 ----------
Sta si resio savato? Krunis,ne krunis,cekas jos malo?
26,80 bila juce popodne,ne znam da li se danas menjala,mislim da nije!Sad sam stigao sa odmora, i prijatno me je iznenadila cena kukuruza, po mojim informacijama ima velike šanse da dostigne 29-30 din, sutra javljam koja je cena kod mene u Padini .
Ne moze da se kaze da lupas ili ne, jer ce presuditi bilansi, tj poznjevena kolicina. Kod nas je jos bitan faktor drzava, tako da za cenu stvarno treba biti sreckovic i pogoditi, jer tu pamet ne postoji. Moje je misljenje da ce kod nas rod biti oko 4,5 miliona tona. Tako da smo tu negde sa nasim potrebama. Mene u stvari plase dve stvari, a to je jedna, to sto je kod mene susa pa kukuruza biti nece.Predvidjam cijenu kukuruza u Januaru 2013g od 0.5e/kg a cijena soje od 1.5 e/kg !
Recite da lupam , tako mi se čini pa nek ostane zapisano.
U Padini danas cena 27,20 sa 5% Pdv, ali očekuje se i dalje mali rast cene za ponedeljak.