nikola indjija
Član
Po mojim informacijama rekao mi je kolega da je video pre neki dan dvadesetak slepera koji cekaju na utovar barzi u NS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 626. sednici održanoj 1. marta 2012. godine Vlada Republike Srbije je donela Uredbu o prodaji merkantilnog kukuruza roda 2011. godine.
Pravo na kupovinu merkantilnog kukuruza po ovoj uredbi ima privredno društvo koje ima objekat za proizvodnju hrane za životinje koji je odobren, odnosno registrovan u skladu sa zakonom kojim se uređuje veterinarstvo namanje 20 tona a najviše do 300 tona, prilikom svake intervencije Direkcije (na predlog ministra nadležnog za poslove poljoprivrede i trgovine, kada cena merkantilnog kukuruza na tržištu pređe iznos od 18 din/kg sa PDV-om). Plaćanje je avansno u roku od 10 dana od potpisivanja ugovora za Direkcijom.Ovaj kukuruz se ne može izvoziti, ali se može prodavati na domaćem tržištu, pa ako kupac koristi hranu za životinje za dalju prodaju cena te hrane ne može da prelazi iznos utvrđen njegovim cenovnikom hrane za životinje zaključno sa danom stupanja na snagu ove uredbe.
o kolikom iznosu se radi u robnim rezervama 200-300.000 tona ? ? ? pa proslogodisnji rode je preko 2 miliona tona ako se ne varam,pa ko koga tu zajebava ? ? ? ? ?Pa zna ministar kad treba da pusti kukuruz i zito, kad nama treba pare za seMe i djubre ima on dobru taktiku!!!!!!!!!SMENILI DRAGINA nije radio kako oni kazu
juzni banat masovno kruni kukuruz iz ambara,imam informaciju da je iz debeljace za jedan dan okrunjeno blizu 90 vagona za firmu fotos iz crepaje...
kod mene san od danas 1800.I kod nas pala sa 18.5 na 18,a San djubre sa 1600 skocio na 1660,lese nas sa cenama.