IMT-550
Član
uhvatio sam zadnji voz , sto se tice kukuruza koji je bio na lageru , cena 20 sa pdv-om , nije lose , trebalo je jos zbog sranja sa evrom , pa gde je lager , susenje , ulaz-izlaz , da ne pricam , spram situacije zadovoljan sam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno tako da je realno al dok dodje na 20 ljudi su iskrunili jer treba se para za setvu... a cena ce se zadrzati ili padati ceo martAko i ode ispod 18, nece sigurno dugo da se zadrzi tako niska cena, prestace ponuda, pa ce cena ponovo da se oporavi. Realno je da bude preko 20din, a i bice,nadam se sto pre.
Od te cene ove godine mrka kapa,cim cena krene gore iznad 19,20 drzava ce da intervenise prodajom iz rezervi..kupili su ga dosta....A sa evrom sta ce biti niko ne zna,sumnjam da ce ici dole moze samo da divlja pa odavno svi kazu da ovo nije realan kurs.Ne bih da plasim ali ovi sto cekaju mogu lako puno da izgube,odnosno vise da izgube nego d zarade ako ode na nesto iznad 19,20.Opet sam bio u pravu (na žalost)............... Nova prognoza krajem maja - početkom juna kukuruz 24 din ..........