Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Izgleda nas pecaju ovih dana jer znaju da moramo uzimati vestak pa ce da nam namerno nabiju paritete da bi krenuli da prodajemo njima kukuruz i kupujemo djubrivo za kes naravno opet kod njih,samo strpljivo izgurace valda na 19,20 i onda je to mislim ok,ne treba biti ni alav ko oni

O komsija pa od kada si ti naforumu?Ja imam jedan kamion koji nosi 5 tona cena je 17 dinara pare odmah samo ti platis prevoz 3000 hiljade i meni krunjenje.
Od pre par meseci, ima ovde korisnih stvari pa reko 'ajde i ja da vam se prikljucim. Nije to neka cena koja meni odgovara, sacekacu onda jos malo i mora da ode gore.

Izgleda da krece uspon, ko se ovajdio od price usaida ovajdio se pocinje rast, mislite li da su Kinezi bez veze kupili kukuruz pre zetve po cenama koje su bile veoma visoke?price o rekordnim prinosima polako padaju u vodu. e sada cemo videti sta se desava. a kod nas dolazi vreme pada cena zbog predstojece setve . savet ako prodajete prodajte u manjim kolicinama razlicitim otkupljivacima .

pa cena ce kod nas ici dole jer se zna da trebaju pare za setvu kao i svake godine,pa u to vreme spustaju cenu kao zbog velike ponude(mada moze da ispadne i drugacije). A napolju se vec vidi da se cena oporavila od objave da su prinosi rekordni u usa. klimatske promene su uzele danak. a nafta? Amerima je drazi svoj rezervoar od tudjih gladnih siromaha.mada drugacije pricaju zbog svog ugleda i prica o tome ka da brinu o svima u svetu.a zele samo Naftu

Nazad
Vrh