Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Pa ti izvuci korisno i poslusaj nekog pametnog ali KOGA, samog sebe prema mogucnostima. Jer kod nas nema dobar izbor, nadam se da svi znate .

29utyfo.jpg

.....cena u porastu

27.01.2012.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU
CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA

(din/kg bez PDV-a)

6jesn5.jpg

Izvor : http://www.agroservis.rs

Fotos, Crepaja, ali ovo je cena za lager kod njih, ne znam koliko ce tebi platiti, kada mu donosis.
Trebao bi sutra jedno pola vagona al najbolje kad bi prodao kravu :) ili kada bi nasao nekog kamiondziju oni uvek vise placaju!

---------- Poruka napisana u 20:38 ---------- Prethodna poruka je at 20:31 ----------

Jel' ima neko broj tel. od od ovih kamiondzija sto kupuju kukuruz? I ako moze da mi posalje u PP.

Trebao bi sutra jedno pola vagona al najbolje kad bi prodao kravu :) ili kada bi nasao nekog kamiondziju oni uvek vise placaju!

---------- Poruka napisana u 20:38 ---------- Prethodna poruka je at 20:31 ----------

Jel' ima neko broj tel. od od ovih kamiondzija sto kupuju kukuruz? I ako moze da mi posalje u PP.
O komsija pa od kada si ti naforumu?Ja imam jedan kamion koji nosi 5 tona cena je 17 dinara pare odmah samo ti platis prevoz 3000 hiljade i meni krunjenje.

Nazad
Vrh