kockasalascenej
Član
Pa ti izvuci korisno i poslusaj nekog pametnog ali KOGA, samog sebe prema mogucnostima. Jer kod nas nema dobar izbor, nadam se da svi znate .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako to pre neki dan bio 17 din/kg sa lagera!agrogrnja kukuruz sa lagera 16.7 sa pdv-om !
Trebao bi sutra jedno pola vagona al najbolje kad bi prodao kravu ili kada bi nasao nekog kamiondziju oni uvek vise placaju!Fotos, Crepaja, ali ovo je cena za lager kod njih, ne znam koliko ce tebi platiti, kada mu donosis.
O komsija pa od kada si ti naforumu?Ja imam jedan kamion koji nosi 5 tona cena je 17 dinara pare odmah samo ti platis prevoz 3000 hiljade i meni krunjenje.Trebao bi sutra jedno pola vagona al najbolje kad bi prodao kravu ili kada bi nasao nekog kamiondziju oni uvek vise placaju!
---------- Poruka napisana u 20:38 ---------- Prethodna poruka je at 20:31 ----------
Jel' ima neko broj tel. od od ovih kamiondzija sto kupuju kukuruz? I ako moze da mi posalje u PP.