kanalas robert
Član
Kod mene u selu jedan nudi 16.5 din tel-kel u dzakove,drugi otkupljivac Agro Grnja 16 tel-kel do 20%vlage a sa lagera do sad bio 16.5 sa pdv a ta cena se od danas menja ide gore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da krunis iz ambara kukuruz, ili da im das sa lagera?Malo pre me zvali za kukuruz,nude 18din.27 tona im treba za subotu,sad neznam sta da radim,a niko u selu neda.
Iz ambara,sa lagera cu da dam kad budem uzimao repromaterjal pa posto bude.Da krunis iz ambara kukuruz, ili da im das sa lagera?
Malo pre me zvali za kukuruz,nude 18din.27 tona im treba za subotu,sad neznam sta da radim,a niko u selu neda.
Do juce bilo 17 din,za danas neznam,zvao sam ga sad ali se nejavlja,inace mog tasta brat pa zato znam.Cujem da je u Deliblatu na nekom otkupnom mestu 17,50 tel-kel...pare na vagu?Ako ima neko neka potvrdi ili demantuje!
Danas na pijaci u Bogaticu 1700 dinara dva dzaka,za koje i prodavci kazu da nemaju po 50 kg.