Znaš koliko košto transport do Luke iz Mola a koliko iz Debeljače?
koja Luka breeeee pa Mol ti se nalazi pored reke Tisa. . . . ali ako se vozi do Konstance ama je svejedno da li je Mol ili Debeljaca.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaš koliko košto transport do Luke iz Mola a koliko iz Debeljače?
Najlakse ces se povaditi,kad pokoljes te tvoje krmace.I jos neka ide dole ,, da se povadimo na cenu prasadi od 150 din...
Jel to Tenen placa toliko?ali ih od danas ima manje.
Najlakse ces se povaditi,kad pokoljes te tvoje krmace.
Koliko je meni poznato,vecito kukas.Sve najlepse ti zelim .. samo ti moras prvi da nam das primer , da batalis poljoprivredu i da pobijes ili da pokoljes sta ti je lepse to malo stoke sto imas ,, samo nemoj da odugovlacis ...... ja cu nekao da se snadjem ali ti bogami sa tom pameti nikako
Uzmi se upamet . razmisli mali ako imas sa cim sta sam hteo da kazem ... na 150 meni ostaje nesto , a tebi na 14 ,15 din nista tako da meni odgovara cena sto niza cena kukuruza to bolje za nas proizvodjace prasetine nema tu sta da se kuka , samo sada vi pizdite ili mi se cini
a po tvojim komentarima se vidi koliko si zloban covek i pun zavisti.