Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
:haha::haha::haha: Veću glupost nisi mogao napisati,bar si me lepo nasmejao.
Mol-Novi sad 70 km
Debeljača-Pančevo 30 km
Novi sad -pančevo oko 100 km dunavom. Šta ti misliš da ta barža troši vodu iz Reke kao pogonsko gorivo??
Evo ti još malo informacija o http://www.dunavskastrategija.rs/sr/?p=46
ah da znam da je Mol na Tisi i zbog toga vam zavidim.

Najlakse ces se povaditi,kad pokoljes te tvoje krmace.

Sve najlepse ti zelim .. samo ti moras prvi da nam das primer , da batalis poljoprivredu i da pobijes ili da pokoljes sta ti je lepse to malo stoke sto imas ,, samo nemoj da odugovlacis ...... ja cu nekao da se snadjem ali ti bogami sa tom pameti nikako

Poslednja izmena:
Uzmi se upamet . razmisli mali ako imas sa cim sta sam hteo da kazem ... na 150 meni ostaje nesto , a tebi na 14 ,15 din nista tako da meni odgovara cena sto niza cena kukuruza to bolje za nas proizvodjace prasetine nema tu sta da se kuka , samo sada vi pizdite ili mi se cini

Uzmi se upamet . razmisli mali ako imas sa cim sta sam hteo da kazem ... na 150 meni ostaje nesto , a tebi na 14 ,15 din nista tako da meni odgovara cena sto niza cena kukuruza to bolje za nas proizvodjace prasetine nema tu sta da se kuka , samo sada vi pizdite ili mi se cini

Tebi cena kukuruza u proizvodnji prasadi ne igra bas toliku ulogu (i nemoj sad da pametujes po tom pitanju, i ja drzim krmace), a po tvojim komentarima se vidi koliko si zloban covek i pun zavisti. Samo da komsiji crkne krava, tako ti razmisljas!

a po tvojim komentarima se vidi koliko si zloban covek i pun zavisti.

kako to razgovaras .. ovce zajedno nismo cuvali i sto kukas na nudjem grobu . nevaspitan si, bezobrazan si i nemam reci , ne na ishranu prasadi ne kiristim ko kukuruz ,, nisma znao da hranis familiju sa kukuruzom jbg a kako ja razmisljam , bolje da neznas ne bi ti bilo dobro ha ha .. jojj kakve li zivotinje

Nemoze se coveku samotako reci kada se na nesto pozali . Pokolji ti te svoje krmace.To ispada kao: " Ta idi ubi se, bole me za tvoje krmace" .U naj manju ruku malo je grubo.Zato i dodje do ovih reci sto smone tolerantni

odoste u off . prvo ne zezam, se nego meni je interesantno sta se cudis a meni se isplati na 15 din ali ne na 29 koliko sam placao sada placam 17. 18 . razumes ili treba da crtam . uh dobicu jos jednu opomenu . za vredjanje ha ha .

Neznam sta se desava sa mnogim kolegama ovde na forumu,kao da jedva čekaju da pocnu prepirke i da se onda nastavljaju danima.Dajte ljudi malo tolerancije,svi treba da žive i zarade.
Izvinjavam se za :off_topic:

Nazad
Vrh