Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Juče sam bio do Ćorića u Bašaidu da isplatim traktor.Pričali tako uz piće sa gazdom i ja ga pitao za cenu kukuruza.Kaže da mu je ostalo puno kukuruza i da bi ga za 17,5-18 dinara sa PDV-om odmah sav prodao.E kad on ima takve želje onda se ne treba nadati mnogo većoj ceni.
Ali moj san je i dalje u opticaju.

Dragi forumasi sta mislite da li ce posle nove godine cena kukuruza rasti i koju ce realnu cenu postici?Ja prognoziram da ce do nekih 18-20 dinara skakati i to ce biti negde u maju:ppozdrav:

Jeli Roberte jel ti u snu pises???????

p.s. Grnja podigao cenu sa legera na 16 din/kg

Komsija ja sam lepo postavio pitanje a ti me odmah zezas.A za cenu sto ja ocekujem to ce mozda biti cena snova al nikad se ne zna:osmeh:

Juče sam bio do Ćorića u Bašaidu da isplatim traktor.Pričali tako uz piće sa gazdom i ja ga pitao za cenu kukuruza.Kaže da mu je ostalo puno kukuruza i da bi ga za 17,5-18 dinara sa PDV-om odmah sav prodao.E kad on ima takve želje onda se ne treba nadati mnogo većoj ceni.
Ali moj san je i dalje u opticaju.

e da su babi muda .. nije deda , nego baba sa mudima ,, e da je 18 din nije nego 15 din .. a kad je 18 ,, e da mi je 25 ,,,

Ja se jesenas sit nasekirao, sto sam morao prodati nesto kukuruza u berbi. Kako vreme odmice, sve se vise kajem sto nisam prodao sve sto mi je viska. Prodavao sam po 17, 17.5 i 18 dinara, sad trenutno od te cene nista.

Komsija danas bere . vlaga 18 do 20%. CENA u Brckom o37 km = 0, 165 e. Za kan Lukavac 310e. tona. Nista ne odbija na vblagu tako mu je gazda rekao .Videcemo sutra.

a kod mene 16 za jus pa ti vidi gde sam ja sa racunicom, a zivimo u istim go...nima, a razlika izmedju nas max. 100km Brrrrrrrrr!!!!

Nazad
Vrh