Nas uvek neki k**** zadesi sad dal' zabrana izvoza,mali Dunav ili neki cunami mi naje****...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad bi kod nas bila cena ko u bosni bilo bi super
Ako nije neka sala onda je to dobra stvar ali ne vise za mene. Vise mi ne treba uzeo sam 3x16 ruski i sve pobacao, zavrsio sam sa djubrivom za ovu god.Ej peet u ponedeljak stiže jedan šleper u selo NPK 350 eura tona javi se sutra ako si zainteresovan. Sabijamo inpute .
Nemoj da blebećeš tolko,pitanje je bilo realna cena a dal sam zadovoljan tom cenom to je druga stvar inače sam proizvođač kukuruza i tovljačNe zelim da budem shvacen da sam nezasit ali ni to ne moze da mi bude jasno kako neko ko seje, u stvari ako seje kukuruz moze biti zadovoljan sa cenom od 12 din.
Sto se tice cene od 15 sto kaze NA da je Ok i nije bas. Kad se uzima u obzir i arenda sto Rus 82 kaze i mnogo toga jos. Zasto tako olako zaboravljate da je cena nafte bila ispod 100 din ( Ok sad se pojavio loz ulje ) ali Npk je kostao 35 din kg a An 17 din prosle god. a ove jeseni Npk 46 ( na prolece preko 50 ) a An verovatno na prolece ce biti skuplji od 40 din. Druga stvar na ceni od 15 din. a evro vec sad 104 ja stvarno tu ne vidim "odlicnu" cenu kukuruza.
No sta je tu je, ali nadam se boljoj ceni , bar nekih 18 din.
Uz zabranu izvoza za koju su se pobrinuli nasi pe..ri. U ostatku sveta i tad je bilo sve drugacije.
uklopices se ti kad ti ubunare i cenu mesa!!Šta mislite da li ovi što tove treba na neki način da se uklope ili samo ratari.Cena kukuruza će u narednom periodu padati,baš zbog predstojećih izbora jer Beograd je gladan a ne volu samo hleb da jedu.
U EU je stocarska proizvodnja uslovljena 1 uslovnim grlom po hektaru. Uslovno grlo mislim da se racuna 500 kg, pa sad da li je to jedna krava, 5 svinja, 200 pilica, nije bitno. To je uvedeno bas zbog odrzivosti, da se ne desi kao kod nas da neko nema 1-2 hekara, a utovi par stotina svinja, ili drzi 30-40 krava...Što se neko bavi stočarstvom ako ne može da proizvede dovoljno hrane za to što radi?Treba da se uskladi broj grla za ishranu sa mogućnošću svoje trenutne proizvodnje.Pa kako se širi posed srazmerno da raste i broj grla.
Pa meso su i izbacili. Skocila je prodaja hleba, ali po ceni, tesko da to neko narodu poklanja. I tu se masno zaradjuje.Marko,sad će preći na proju,meso će izbaciti iz ishrane.