mladen87
Član
na dno prikolice razvuci i teraj!ja sam sav moj kukuruz koji sam zacistio iz dvorista posle branja natovario u dno od prikolice i u par tura predao!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej ko te pita samo ga uvali.Kad su ti merili vlagu 14 i 16 % na isti kukuruz nisu se baš stresli od poštenja.Ja sam moj stari prodao po 18 din pre dvadesetak dana. Ostalo mi još nešto sitno koje prodajem od kuće, al' slabo to ide. Da li bih smeo taj stari predati sa novim koji vršem sa njive? Mislim, da li se to sme raditi, nikad još nisam bio u takvoj situaciji. Radi se o maloj količini, oko 500 kg, možda i manje.
Polovine aprila nece cena skakati po mojoj proceni.
Sad nit se kupuje nit prodaje.
1. novembra cena 16,5-17 din
Jel kod Sosica? Zar nije 15 + pdv?Kod nas je sad 16,80...
Jel kod Sosica? Zar nije 15 + pdv?
Idu barze i sada nego se jako malo tovari u njih zbog vodostaja... samim tim i prevoz je skuplji a cena kukuruza manjaJa mislim da će cena kukuruza krenuti nešto gore čim padne malo obilnija kiša, što najavljuju već za iduću nedelju, i to iz dva razloga, jedan je što će se prekinuti sa vršenjem, a drugi, valjda će i te barže već jednom krenuti.
ko su ti i gde kupuju?