vojvođanin
Zaslužan član
Dali neko zna kolika će biti cena klipa, rod 2011?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj boze da cena u vrsidbi bude 210 e...al tesko... bice tu oko 17 dinara...jos uvek krune iz cardaka,ponuda je velika,da ne poverujes...cekali ljudi 25 din a kukuruz pao na 19 i sta ce...?!!!!Kod nas se ceka da jedan otkupljivac da potvrdi cenu od 210e za tonu za jus kvalitet u vrsidbi Ako to bude odmah prodajem!
potpuno si u pravu......kukuruza jos ko blata kaze meni covek sto ide i kruni sa krunjacem i to sve veliki sa 10-15-20 vagona ali kao da se cena polako opravlja mislim da se niko nije nadao pre mesec dana ovakvoj susiDaj boze da cena u vrsidbi bude 210 e...al tesko... bice tu oko 17 dinara...jos uvek krune iz cardaka,ponuda je velika,da ne poverujes...cekali ljudi 25 din a kukuruz pao na 19 i sta ce...?!!!!
Zar to ne b trebalo da bude normalno? tako si to napisao da pocinje sramota da me bude pa cu jos ici u opstinu da dodelim neku donaciju ovoj napacenoj drzavi jer ja sam se toboz OPARIO ? ? ?Potrefila nas jedna godina dobrog prinosa i cene a nama se osladilo,ako opet bude 20din/kg i sa ovim umanjenim prinosom bice zarade.