Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine ko bude imao kukuruza ima da uzme pare.Prinos ce na vecini povrsina biti daleko ispod prinosa uobicajenih za krajeve na kojima se njive nalaze.Juce sam obisao"pola"Srbije i skoro da nisam video kukuruz koji ce dati pravi prinos.Ima i izuzetaka u krajevima koji su redovno dobijali kisu ali to su jako male povrsine.Pravilno primenjena agrotehnika dosta popravlja situaciju ali bez vode nista ne vredi.
Po mojoj proceni a i po informacijama kojim raspolazem prinos ce biti nizi u odnosu na proslu godinu od 30-40%.
LJudi nema vise jeftinog qqruza...bez obzira na susu, mi smo smesni, verujem da ce na prolece cena premasiti ovogodisnji rekord od 25 dinara
Slazem se s tobom. Al znaj da mnogo zavisi bas od toga sto je ova prokleta susa i kod nas. Jer ako bi bilo veceg roda onda bi mogli da se poigravaju s nama. Ovako, bice muzike i sledece godine.