Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
polako krece gore na berzi 20.50 +pdv i tendencija rasta

Kolege nemojte paničiti sa cenom kukuruza u naredna tri meseca cena kukuruza neće da ide dole, može samo da ide malo na gore ::namigivanje::. Bar ja imam takvu informaciju iz dosta pouzdanih izvora. :ppozdrav:

I sta sad?Kad sam ja govorio da je dobra cena i da treba kruniti,neki kazu da postoje ljubomorni jer su prodali a cena skace.Sta sad kad cena pada,kukuruz sve suvlji i polako mozemo ocekivati i leptire koji mogu da ga izbuse i smanje tezinu za 30posto!

nije losa cena boki,sobzirom da ima manje kukuruza,da je dosta izvezeno i da za nase potrebe ne ide mnogo.Mislim da i izvoznici nemaju racuna da rade za manje kolicine pa zato i pada cena.

Kod nas 18,5 digli za 50 para ali vidim da jos ljudi cekaju krune uglavnom manje kolicine da kupe seme i gorivo

tamara1611 je napisao(la):
I sta sad?Kad sam ja govorio da je dobra cena i da treba kruniti,neki kazu da postoje ljubomorni jer su prodali a cena skace.Sta sad kad cena pada,kukuruz sve suvlji i polako mozemo ocekivati i leptire koji mogu da ga izbuse i smanje tezinu za 30posto!
Za kukuruz sa lagera tolko me zaboli za liptire, a odbitak mi je bio od 11%. A sto se tice ljubomore da su prodali pa ce kad tad da ide cena gore, jos uvek pesimisti nisu se izjasnili dal su prodali kukuruz??!

spoljna situacija diktira cenu .imaju oni uvek racuna pa cak i na manje kolicine. cena kasni jednu nedelju za desavanjima na NS berzi.tako nemojmo da se zavaravamo.videcemo kako ce biti u utorak. a ovo samo i ocekivali zbog setve zar ne?

Nazad
Vrh