alex.mk je napisao(la):zdravo jasam iz makedonija pa hteo bi da pitam moze li mi neko preporuciti odakle da uzmem kukuruz i po kojoj ceni.podrav
Svi mi ovde prodajemo, ako ti cena odgovara i ako imas kamion...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
alex.mk je napisao(la):zdravo jasam iz makedonija pa hteo bi da pitam moze li mi neko preporuciti odakle da uzmem kukuruz i po kojoj ceni.podrav
Imam ja za prodaju cena 20 din tel-kelalex.mk je napisao(la):zdravo jasam iz makedonija pa hteo bi da pitam moze li mi neko preporuciti odakle da uzmem kukuruz i po kojoj ceni.podrav
Danas i ja cuo da je 19 , kao sto kaze i Sakuljan...Lala iz Banata je napisao(la):Juce je Caka placao 18.5 tel-kel.
samo ti dodji i spremi 20 din i tvoj je.preporucujem ti nas sa foruma,a ti izaberi koga ces. normalno dok jos ima kukuruzaalex.mk je napisao(la):zdravo jasam iz makedonija pa hteo bi da pitam moze li mi neko preporuciti odakle da uzmem kukuruz i po kojoj ceni.podrav
Tako je pozuri dok jos imamo kukuruza a kad nestane cena ide na 30 dindejan 77 je napisao(la):samo ti dodji i spremi 20 din i tvoj je.preporucujem ti nas sa foruma,a ti izaberi koga ces. normalno dok jos ima kukuruzaalex.mk je napisao(la):zdravo jasam iz makedonija pa hteo bi da pitam moze li mi neko preporuciti odakle da uzmem kukuruz i po kojoj ceni.podrav
toshiba je napisao(la):Dobio 19 rinfuz ili 20 u dzakove tel-kel. Sta ste vi naculi za cene?
U mlinostepu je 17.80 sa pdv na bazi 21 posto vlage,a cena za jus je stvar dogovora....Koliko je sad u mlinostepu cena i gde jos otkupljuju. Prijatelj mi je rekao da je cuo da uvek imaju najbolje cene i da imaju desetak otkupnih mesta po Vojvodini mada nisam siguran. Ja bih prodao za 25
Frost has affected more than 400,000 hectares (1.5 million acres) of the harvest in Sinaloa, an area with some of Mexico's richest farmland, the state-funded BBC reported. The loss amounts to approximately 16 percent of the country's annual harvest.