Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
ajmo kontakt za 20 din tel kel?
kod nas se navodno moze za 19 din prodati u cantaviru ili tamo negde okolo neko otkupljuje e sad nzm jel predas robu pa nikad pare ne dobijes ili je nesto stvarno,to ne znam.

2wmdovs.png

usd vs bushel vs corn

imam ja 15vagona kukuruza u klipu u mojim kosevima, i neznam kad je najpovoljnije kruniti,dali sad u februaru martu ili sacekati kraj maja pred zetvu?
sta mislite? oce li biti 30din u maju?

znam da nije tema ali danas na vestima b92 su pokazali da u kini stotine hektara zita je propalo zbog suse i da ce to bitno uticati na cenu zitarica u svetu jer kina je prvi proizvodjac zitarica u svetu a sad nece imati ni za sopstvene potrbe

bru je napisao(la):
znam da nije tema ali danas na vestima b92 su pokazali da u kini stotine hektara zita je propalo zbog suse i da ce to bitno uticati na cenu zitarica u svetu jer kina je prvi proizvodjac zitarica u svetu a sad nece imati ni za sopstvene potrbe
Ova cifra koja se meri stotinama hektara je skoro u Srbiji zanemarljiva.

tamara1611 jel to kao i onih 25 din u almexu predvidjanje :p
p.s. ja cisto sumnjam da ce ici vise od 25 din no zivi bili pa videli :) da dobijem i 20 za tel kel meni dosta ne treba preterivati :) (sto ne znaci da ljudi koji imaje ambicije ne treba da cekaje svojih 30din-ali koliko bi se onda narusila ravnoteza zbog stocarstva drzava ce odigrati ulogu neku sigurno tipa zabrana izvoza ili slicno).

ljudi pa dali ste vi normalni?Pa ne mislite da sam stvarno mislio kad sam rekao da ce biti 30!?Pa koliko bi onda trebalo da bude meso,mleko itd?pa koliko bi trebalo da bude povrce gde treba puno rada?Vi i ako bude 30 dinara vi cete cekati 33 ili 35,pa cak mozda i 40.Pa kad bude bio 40 ni to nije dosta...Alo momci pa ne moze se uzeti pare za jednu godinu!Tako smo mislili pre par godina pa nam ga na kraju pojeli leptir.NE BUDITE NEZADOVOLJNI SA 20,pazite da ne padne cena!I ja imam da krunim, al kad cujem ovakve budalastine da ceka 30 dinara iskreno mi se povraca!

Ljudi samo polako,opusteno,nece cena dole samo pojedinci hvataju na brzaka one koji se uspanice.

Nazad
Vrh