nikola indjija je napisao(la):Od kadaBranko je napisao(la):Mlinpek, Stara Pazova, tel-kel, 18,2 din/kg.
Od podne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola indjija je napisao(la):Od kadaBranko je napisao(la):Mlinpek, Stara Pazova, tel-kel, 18,2 din/kg.
Bogami mnogo ce da oni uzmu dok ne prestane panika,a i setva se priblizava tako da ce se kruniti sve vise...znaju oni da nam trebajurasa02 je napisao(la):Ljudi samo polako,opusteno,nece cena dole samo pojedinci hvataju na brzaka one koji se uspanice.
zozon je napisao(la):Moj drugar vec par dana prevlaci kukuruz iz hangara u "SLIMS" B.N.Selo po 21.5 tel - kel, tako mi rece juce ...
Sad kruni komsija njima daje po 19.5 dinKrcko_Oraščić je napisao(la):zozon je napisao(la):Moj drugar vec par dana prevlaci kukuruz iz hangara u "SLIMS" B.N.Selo po 21.5 tel - kel, tako mi rece juce ...
Upravo sam zvao coveka iz "SLIMS-a" (063379227) cena je 19.5 din
Nesporazum, ipak je 19,5, ili sam ga ja pogresno razumeo ili je on pogresno rekao.zozon je napisao(la):Moj drugar vec par dana prevlaci kukuruz iz hangara u "SLIMS" B.N.Selo po 21.5 tel - kel, tako mi rece juce ...
steve73 je napisao(la):ja izpod 20 din sad vec nedam, pa sta bude, sapurine vidim da cu imati dosta cemu onda zurbe!?
Sad i da nece da krune,moraju zbog sad ce setva... Kako je ovo lepo smisljenotoshiba je napisao(la):Sad ce mnogi vratolomno poceti da krune
Predrag Brankov je napisao(la):steve73 je napisao(la):ja izpod 20 din sad vec nedam, pa sta bude, sapurine vidim da cu imati dosta cemu onda zurbe!?
Jesi li nasao kupca za 20? ako ga nadjes salji ga kod mene
Kako ti stoji kukuruz u zicama?