nikola indjija je napisao(la):Od kadaBranko je napisao(la):Mlinpek, Stara Pazova, tel-kel, 18,2 din/kg.
Od podne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola indjija je napisao(la):Od kadaBranko je napisao(la):Mlinpek, Stara Pazova, tel-kel, 18,2 din/kg.
Bogami mnogo ce da oni uzmu dok ne prestane panika,a i setva se priblizava tako da ce se kruniti sve vise...znaju oni da nam trebajurasa02 je napisao(la):Ljudi samo polako,opusteno,nece cena dole samo pojedinci hvataju na brzaka one koji se uspanice.
zozon je napisao(la):Moj drugar vec par dana prevlaci kukuruz iz hangara u "SLIMS" B.N.Selo po 21.5 tel - kel, tako mi rece juce ...
Sad kruni komsija njima daje po 19.5 dinKrcko_Oraščić je napisao(la):zozon je napisao(la):Moj drugar vec par dana prevlaci kukuruz iz hangara u "SLIMS" B.N.Selo po 21.5 tel - kel, tako mi rece juce ...
Upravo sam zvao coveka iz "SLIMS-a" (063379227) cena je 19.5 din
Nesporazum, ipak je 19,5, ili sam ga ja pogresno razumeo ili je on pogresno rekao.zozon je napisao(la):Moj drugar vec par dana prevlaci kukuruz iz hangara u "SLIMS" B.N.Selo po 21.5 tel - kel, tako mi rece juce ...
steve73 je napisao(la):ja izpod 20 din sad vec nedam, pa sta bude, sapurine vidim da cu imati dosta cemu onda zurbe!?![]()
Sad i da nece da krune,moraju zbogtoshiba je napisao(la):Sad ce mnogi vratolomno poceti da krune![]()
![]()
![]()
Predrag Brankov je napisao(la):steve73 je napisao(la):ja izpod 20 din sad vec nedam, pa sta bude, sapurine vidim da cu imati dosta cemu onda zurbe!?![]()
Jesi li nasao kupca za 20? ako ga nadjes salji ga kod mene
Kako ti stoji kukuruz u zicama?