Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel imas kakvu informaciju cene GE ?IMT-550 je napisao(la):Ljudi na ProBerzi ove nedelje trgovano cenom do cak 23,10 din/kg sto je stvarno dobro...
Pa nadam se ove nedelje da ce se korigovati cena na gore,pa da krenem sa krunjenjempanonac je napisao(la):Dolovac, ti tvojim odugovlacenjem svaki dan dobijas vecu cenu kukuruza,a i zaradu
merio sam ima 19.7 krunjenjno na cekicar kukuruz agris 730panonac je napisao(la):Dolovac,zelim vam srecan rad i da bude puno Ako budes u mogucnosti izmeri vlagu.
Nemam osim 20 + PDV , to je sa radia , pa ti si tamo ti to najbolje znas.......Dolovac je napisao(la):Jel imas kakvu informaciju cene GE ?IMT-550 je napisao(la):Ljudi na ProBerzi ove nedelje trgovano cenom do cak 23,10 din/kg sto je stvarno dobro...
Veruj mi da manje znam od tebe... kolko puta ti saznas pre mene cenu...IMT-550 je napisao(la):Nemam osim 20 + PDV , to je sa radia , pa ti si tamo ti to najbolje znas.......Dolovac je napisao(la):Jel imas kakvu informaciju cene GE ?IMT-550 je napisao(la):Ljudi na ProBerzi ove nedelje trgovano cenom do cak 23,10 din/kg sto je stvarno dobro...
Pa sve je moguce...Dolovac je napisao(la):Veruj mi da manje znam od tebe... kolko puta ti saznas pre mene cenu...IMT-550 je napisao(la):Nemam osim 20 + PDV , to je sa radia , pa ti si tamo ti to najbolje znas.......Dolovac je napisao(la):Jel imas kakvu informaciju cene GE ?IMT-550 je napisao(la):Ljudi na ProBerzi ove nedelje trgovano cenom do cak 23,10 din/kg sto je stvarno dobro...
Klasika ako hoces da dobijes kolicinu kukuruza ti samo obori cenu...toshiba je napisao(la):Sve miruje, svi se prave ludi
Post je spojen: [time]1295248876[/time]_________________________________________________
suskaju nesto o padu cene!!!