Tako se i lane pricalo, pa nista ...Ljudi idu razduzenja gledaće da bude što jeftiniji da bi se više robe pokupilo...a posle ko zna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako se i lane pricalo, pa nista ...Ljudi idu razduzenja gledaće da bude što jeftiniji da bi se više robe pokupilo...a posle ko zna
A šta misliš koji su moji i momini prioriteti? Jer ti si profi i vezani su za investicije. A za čega su vezani prioriteti nas hobista jer razmišljamo drugačije? To jest, na kraju je ispalo da razmišljaš isto ko i mi samo eto držiš se toga da si ti profi...Naravno da je meni najbitniji profit...a moji prioriteti kao poljoprivredniku su vezani za investicije...a investirati moze samo ko profitira...Lako je zar ne!?...jbg mnogo sam citao Alana Forda kao tinejdzer.
Ni u jednom postu nisam napisao da sam profi...napisao sam da sam racionalan i da mi je prodaja vezana za investicije...a svakako ne razmisljamo isto,vas dvojica poistovecujete terminsku prodaju sa kockom. Napisah profesionalac 3x1/3...to je sablon,znaci svake godine...e sad to sto ce kod tebe biti slab rod pa ti ni 50 din nece biti dovoljno da pokrijes dugovanja to je tvoj problem...mnogo si bre isfrustriran!A šta misliš koji su moji i momini prioriteti? Jer ti si profi i vezani su za investicije. A za čega su vezani prioriteti nas hobista jer razmišljamo drugačije? To jest, na kraju je ispalo da razmišljaš isto ko i mi samo eto držiš se toga da si ti profi...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ma taj je onda amater i sarlatan!!Dilema je ispala da se profesionalci ne kockaju u poljoprivredi... Jedan seoski gazda koji radi oko 400 ha zemlje (rekao bih da je profi) možda i više, pre 2 godine na pšenici je izgubio oko 200.000 evra na razlici u ceni jer je čekao bolju cenu...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sa ,,pamecu" tog tipa obicno ide i alavost!Najopasnije je kad čovek misli da je najpametnij.
Vrati se par postova nazad pa ces videti sta sam mu napisao kao savet...a napisao sam i sta mene cini zadovoljnim...ne razumem sta i ti mrsomudis!?Ja pratim što pišeš ali te ne razumem cas cena koštanja,čas trećine cas ovo cas ono....jbt pita čovek za savet napravio si od toga nauku bez završne formule.
Vec sam ti napisao pre par meseciromeni terapiju ili stavi sesir kad radis!! Jako je Sunce...Aj to sve napisi u 2 rečenice ako možeš?
Ozbiljno se razumeš u matematiku i ekonomiju.Ni u jednom postu nisam napisao da sam profi...napisao sam da sam racionalan i da mi je prodaja vezana za investicije...a svakako ne razmisljamo isto,vas dvojica poistovecujete terminsku prodaju sa kockom. Napisah profesionalac 3x1/3...to je sablon,znaci svake godine...e sad to sto ce kod tebe biti slab rod pa ti ni 50 din nece biti dovoljno da pokrijes dugovanja to je tvoj problem...mnogo si bre isfrustriran!