Po kojoj ceni je otisao??Ode kukuruz, izgleda da cena jos gore ici ali zacrtano sam dostigao tako sad nek bude i vise koliko hoce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po kojoj ceni je otisao??Ode kukuruz, izgleda da cena jos gore ici ali zacrtano sam dostigao tako sad nek bude i vise koliko hoce
Zato je kucni lager najbolji, nemas placanje lagera ulaza izlaz i sto gluposti, sad ide sve tel kel, plus cena od 6 din vise. Onom ko da najvise, a jaca je cena nekad i za ceo dinar.Теше се људи...ко је до сад држао и добије 20 дин лагер 4-6 месеци до мог...
Ima i toga, u pravu si, ali ima i toga da su nas ubili u pojam, da se sastavlja kraj sa krajem, tako da su iluzije skladista neka, pogotovo za male, ali da kotarka ko koliko moze to se slazem, pre su sve bile pune, kao i moja, onda sam se razmazio malo a i nema ljudi kao pre cak i da platis da pomognuZato je kucni lager najbolji, nemas placanje lagera ulaza izlaz i sto gluposti, sad ide sve tel kel, plus cena od 6 din vise. Onom ko da najvise, a jaca je cena nekad i za ceo dinar.
Ali mnogo smo postali gospoda, svi sve na silos krk u jamu i gas. Razumem samo sto odmah prodas treba love, ostalo kuci pa ceka bolje dane. Dok se svi ne opametimo, i pravo pravis kuci kapacitete za smestaj pa prosirujes povsinu njihove smo stalne musterije....
Napravis od armature mreze za zrno, uzmes spuz napravis ispust iz prikolice. I mozes malte ne sam da radis ne treba ti niko.Ima i toga, u pravu si, ali ima i toga da su nas ubili u pojam, da se sastavlja kraj sa krajem, tako da su iluzije skladista neka, pogotovo za male, ali da kotarka ko koliko moze to se slazem, pre su sve bile pune, kao i moja, onda sam se razmazio malo a i nema ljudi kao pre cak i da platis da pomognu
Posej dkc.Za kucno skladiste treba imati suvo zito️
Nije svuda ravno kao u Vojvodini da suce przi od jutra do mraka.
Imam njive koje radim gde ispod 18% nema sanse spustiti, u proljece ne ide rana sjetva zbog vlaznosti zemljista a u jesen nikako da sazre zbog zavucenosti njive od sunca
Za nekog je ozbiljna kolicina 2 vagona, nekom je i 200 vagona malo. Do ljudi je ne do kolicine kukuruza...Треба направити прави кућни лагер не рачунам котобање са жицом итд...Говорим о озбиљним количинама кукуруза.