Kad brazili ili amerika podbace onda se mozemo nadatiznaci da se nadamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad brazili ili amerika podbace onda se mozemo nadatiznaci da se nadamo
Bilo bi interesantno kad bi znali koliko povrsina nije zasejano zbog ratnih dejstava.O cemu pričate, kakavo nadanje? U Ukraini se ponovo ocekuju rekordi po extra ceni
Ta cena je franko neka od luka,utovareno na barzu...naravno i jos kojekakve analize...Jel naplacuje mesecni lager? I jel to cena sa pdv? Na produktnoj berzi juce ponder cena 17.94+PDV.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Sa lagera.Za njega znam, mislio sam na Soleta.
Eee jadniii mii sta docekasmo..Lepo bi bilo da uskoro vidimo cenu od 20 dinara
Mislim da odbija.Jel odbija mesečno za lager
Ne trebaju oni da nam daju za seme, vec da nam sjase sa ledja, da puste izvoz (mada koliko cujem kasno je sad za to odavno) ne samo nama ovde ko se bavi zemljom vec svim gradjanima, ALI...sto kaze onaj iz filma, nisu oni krivi....mi smo g...onaEee jadniii mii sta docekasmo..
Ko hoce da proveri moze da se vrati unazad na forumu na 2007-8 godinu kada je kukuruz bio ova cena sada,aa dzakce semenskog kukuruza bilo 2000-2500-3000 din...
Sada treba da damo 2 tone naseg kukuruza da bi kupili 3 dzakceta semenskog da posejemo 1 hektar.Deru nas semenske kuce kao Musa jarca.
I staa bii sa obecanjem da cemo dobiti novac za seme? ona prica o 17 hiljada din za seme???jel po onoj starojbecanje ludom radovanje,pojeo vuk magarca.
Blo bi interesantno kad bi znali na koji način ukrajinci imaju jeftinu naftu i đubrivo za sjetvu i odakle im to dolazi.Bilo bi interesantno kad bi znali koliko povrsina nije zasejano zbog ratnih dejstava.