Pa nije sjajno, ipak sam zimus mislio da ide to lagano po 20. Ali je svakako bolje nego u zetvi jesenas je bilo 14,5 sa pdv u bcm...Уууу, само 13%! Па то је супер!
Ипак си очекао си неку цену.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nije sjajno, ipak sam zimus mislio da ide to lagano po 20. Ali je svakako bolje nego u zetvi jesenas je bilo 14,5 sa pdv u bcm...Уууу, само 13%! Па то је супер!
Ипак си очекао си неку цену.
Sramota !Raca plaća 16,5 ko ima lager kod njega.
Juče zvao
Jel naplacuje mesecni lager? I jel to cena sa pdv? Na produktnoj berzi juce ponder cena 17.94+PDV.Raca plaća 16,5 ko ima lager kod njega.
Juče zvao
Mogu da budu bahati samo na osnovu troškova izlaza sa otkupnih mesta, kućni lager je druga priča i bliža je berzi.Ko to plaća po cenama sa berze? Od svih vas koji prodajete čujem da su cene niže 1-2 dinara u odnosu na berzu, pa me čudi onda ova cena na berzi, kao da je sa nekog drugog sveta, a ne iz NS.
Prijatelju ja to i pitam ,nemam uvid na strane berze pa zato pitam da li je tamo doslo do rasta cena????Mogu da budu bahati samo na osnovu troškova izlaza sa otkupnih mesta, kućni lager je druga priča i bliža je berzi.
@Mustang80 jedino što nalazim da je vezano za rast cena na berzama tamo(koja izgleda itekako ima veze sa našim tržištem) su ova sranja na Bliskom istoku i neke boleštine kukuruza u Argentini
Otislo je nekih 10 15 eura gore u odnosu na prijenmjesec dva dana.... Nista znacajno....Prijatelju ja to i pitam ,nemam uvid na strane berze pa zato pitam da li je tamo doslo do rasta cena????
То је цена са пдв-ом.Јел наплаћује месечни лагер? И јел то цена са пдв? На продуктној берзи јуце пондер цена 17.94+ПДВ.
Послато са СМ-А125Ф помоћу Тапатока
znaci da se nadamoKazu da ce kukuruz u Argentini podbaciti cak 30 posto zbog tzv crvrnila kukuruza. Valjda je bila susa i ekstremne temperature pa su dosle velike kise u kriticnom periodu , kasno za normalno nalivanje i izazvale oboljenja .