Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
kanalas robert je napisao(la):
Steve 73 sad sam stigao kuci.kukuruz sam prodao za kamiondziju iz okoline novog pazara.Krunim ujutru opet to cu predati agro grnji.sutra cu napisati za kolko novca,inace jus 19.80 para sa pdv

Onda si ti extra proso ako si dobio 18 din za 21 % vlage ,a jus je 19,80 din,
Ajd napiši kolko si dobio od agro grnje pošto i ja sa njima povremeno sarađujem.

kanalas robert je napisao(la):
Steve 73 sad sam stigao kuci.kukuruz sam prodao za kamiondziju iz okoline novog pazara.Krunim ujutru opet to cu predati agro grnji.sutra cu napisati za kolko novca,inace jus 19.80 para sa pdv

Čekam ja čekam evo već tri dana a Ti Roberte nikako da završiš krunjenje i da predaš Agro Grnji, pa da svi saznamo kako si prošao!

Inače čujem od više prijatelja da GEBI plaća 20 din/kg unapred a isporuka u maju mesecu,, nekako mi čudno zvuči ali ću proveriti pa javiti. Po sadašnjim okolnostima i nije neka loša ponuda

evo juce sam predao za agro grnju na lager.vlaga 22.7% cena je 14.3 sa pdv.Na lager sam dobio od 100 kg kukuruza 71.77 kg jus kukuruza i mogu da obracunam kad god hocu po dnevnoj ceni.skida mi 1% za lagerovanje svakog meseca.U vezi Gebija nije istina jer mi sogor radi tamo i kaze da samo kupuju do 14% vlage jer sad ne primaju na susenje jer je vlaznost vazduha skoro 100% i nema smisla za susenje jer ima na lageru puno suvog kukuruza.
Post je spojen: [time]1294560451[/time]

mislim da je ovo sa 5 din na psenicu plasenje ljudi da pocnu sa krunjenjem. kakva su vasa misljenja hvala sandore na lepim informacijama
nece oni zavrnuti slavinu nego da se sto vise okruni po nizoj ceni

dejan 77 je napisao(la):
mislim da je ovo sa 5 din na psenicu plasenje ljudi da pocnu sa krunjenjem. kakva su vasa misljenja hvala sandore na lepim informacijama
u okruzenju jedino mi i madjari imaju neke izvozne viskove i uvodi se iz razloga da se mlinovi ne bi pomamili i vise izvezli nego sto treba da bude za prehranu stanovnistva, kukuruz je totalno druga prica koja zavisi od cene na svetskoj berzi i nece drzava zavrnuti slavinu gde teku evri od izvoza

Videćemo kako sutra reaguje Granexport.Trebalo bi biti promene cene u + ,a meni su rekli da sutra zovem.

Rabadzija je napisao(la):
dejan 77 je napisao(la):
u okruzenju jedino mi i madjari imaju neke izvozne viskove i uvodi se iz razloga da se mlinovi ne bi pomamili i vise izvezli nego sto treba da bude za prehranu stanovnistva, kukuruz je totalno druga prica koja zavisi od cene na svetskoj berzi i nece drzava zavrnuti slavinu gde teku evri od izvoza
Nema to veze ako budu videli da nece biti dovoljno kukuruza za domace potrebe,ili ce zabraniti izvoz ili uvode neku taksu.Bolje je manje deviza nego manje mesa,odnosno znatno skuplje meso!

Za njih m,e za---e ako je rentabilnije toviti ja tovim ako ne prodam prasad i kukuruz.
A što se tiče briga njih za bg. dok ne dođu izbori sad je bitno da namaknu love od izvoza kuk. jer sledeće izbore možda ne budu tu gde su.

deni
da nisi u Gospodjince za farmu Isakov ::namigivanje:: .Bio sam kod njega na farmi kad ste vukli.

Nazad
Vrh