Paracinac83
Član
Drug parkirao kombajn, kaze: moze kukuruz i u aprilu da se vrse.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brate kako moze cena da padne 120% ti slabo stojis sa matematikuNajviše me raduje to što je narod prihvatio ovu otimačinu kao dar sa neba, tako lepo i mirno.Prvo obore cenu nenormalno 120% pa navodno obustave otkup, pa se ljudima uteruje strah kako neće moći da prodaju, sve je to tako lepo isplanirano.Pre par godina bila je afera sa duplim dnom, izvozili su valjda pšenicu a nisu smeli, pa je falilo, pa je posle imalo, niko nije odgovarao a i ko sada ima uvid u stanje u silosima širom Srbije?To što kažu, tako je u to se veruje.Kod mene u kraju ima dosta kukuruza ali za prodaju nema niko, prinosi su smešni i to u prečniku od 100km, ima vrhunskih ali 70 % ispod proseka, ja sam prodao pre dva dana jednom prijatelju prikolicu u klipu po 15 dinara.Mnogi neće imati do proleci čime da hrane stoku.
Kakva su predvidjanja za dalje, pre si pisao o kretanju cijene i situaciji na trzistu?Sad poćinje ono s......x .. da današnja cena je 14 din... ljudi su primoreni da prodaju . Ono , daj šta daš.....
U ponedeljak je bila cena 16 dinJel zna neko kolika je cena kod Vrebalov agrara?
Teško proceniti , ima puuuno špekulanata koji veštačko obaraju cenu. Ja sam optimista i verujem da će ubrzo ( jan-mart ) vratiti cena na 22-23 din.Kakva su predvidjanja za dalje, pre si pisao o kretanju cijene i situaciji na trzistu?
OtkupljivaciКо је решио?